Skocz do zawartości

Błąd Google

Gość abmd73

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki problem. Moja strona www. ero-anonse.pl była w Top10 na dwie frazy. Przez kilka dni była awaria serwera, potem strona się otwierała ale nie ze wszystkich lokalizacji. Frazy mi wykopało, PR spadł z 2 do 0. Najdziwniejsze jest że jak wpiszę w Google site:www.ero-anonse.pl to na pierwszym miejscu pokazuje się wpis:

Fundusze unijne, dotacje z UE, środki unijne w Wałbrzychu i okolicach

Fundusze unijne, dotacje z UE w Wałbrzychu i okolicach. Świdnica, Świebodzice, Szczawno Zdrój, Głuszyca, Jedlina-Zdrój, Walim, Boguszów-Gorce, Mieroszów.

www.ero-anonse.pl/ - Kopia - Podobne

i potem dopiero są dwa moje. Dwie inne frazy mało ważne są na pozycjach 1 i 49

Tytuł i reszta pochodzi ze strony www.efundusze.org.pl (patrz kopia)

Co się mogło stać?!

Łamiesz regulamin forum linkując do stron erotycznych!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ktoś inny ma dostęp do strony? Wygląda na to, że w międzyczasie ktoś zrobił przekierowanie Twojej strony właśnie na https://www.efundusze.org.pl/ i dlatego jest jak jest.

Jako osoba po czesci odpowiedzialna za efundusze, zapewniam Cie, ze nikt nie mial dostepu do serwisu erotycznego kolegi.

Sprawa jest bardziej banalna, obie strony stoja na hostingu xxl-web, a oni ostatnio jakis cuda wyprawiali i np. wszystkie nasze zaparkowane tam strony byly niedostepne przez 4-5 dni, w sytuacji gdzie bok odpowiadal "nam dziala".

Jak teraz widac, dzialy sie wieksze cuda niz myslelismy :D

Pozdrawiam

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności