Skocz do zawartości

[startup] googlemon.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio znowu się pozmieniało na lepsze - większa wierność sprawdzania pozycji, można się przekonać na własne oczy bo dla każdej frazy w TOP 30 serwis zapisuje ostatni SERP. W razie gdyby coś się nie zgadzało jest opcja zgłoszenia tego jednym kliknięciem. Tak że jeśli zależy Ci na wiarygodnych wynikach to zapraszam do przetestowania.

Z nowości jest też beta wersja automatycznego wyliczania miesięcznych opłat za frazy (na stronie edycji domeny wprowadza się stawki za miejsca 1-5 i 6-10).

Googlemon - monitorowanie pozycji w Google

masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 10 miesięcy temu...

Czy ktoś się orientuje czy to w ogóle działa, ma zamiar działać albo gdzieś się przeniosło? Póki co widzę nieustannie "strona w przygotowaniu" ze starym logiem w ikonce.

Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego

Forum wielotematyczne

Sichle - szczegóły na PW

• 10 lat później...

Ktoś zapewne powie, że odświeżanie starych kotletów. Fakt korzystałem z tego programu od początku więc kilka lat mija, długo nie zajmowałem się stronami aż w rodzinie namówili mnie abym im pomógł. Stare zapiski poszły w ruch i jest googlemon, zalogowałem, ładnie jest jak kiedyś było, pobrał pieniążki wszystko działa poza sprawdzaniem pozycji. Poczekałem tydzień i nic. Pisałem na podanego na stronie e-maila cisza. Stąd pytanie, strona żyje kasę zbiera nawet odlicza  za sprawdzanie ale robi tylko kreseczki. A ja mam już pozycje w top-10. Jakby ktoś coś wiedział gdzie poszukiwać właściciela tego cuda. Oczywiście mam na webpozycji sprawdzanie.

No chyba, że ktoś wyciął mi  fokstrota.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich starych i nowych użytkowników tego forum.

Edytowane przez KazioR

Ostatni wpis w temacie w 2011. Ostatnia wizyta autora na forum w 2012 roku, skąd pomysł żeby tam coś kupować ? Skoro jak piszesz masz webpozycje.
 SERPy od tamtego czasu diametralnie się zmienily - to nie miało prawa działać jesli soft nie jest rozwijany

Jak napisałem to zapiski ze starego zeszytu, nie jestem w temacie od wielu lat i dlatego w biegu tam się ulokowałem. Widząc, że nie rusza jestem już na webpozycji. Liczyłem na podpowiedź i jak widzę program padł ale co łaska kasuje dalej.

Abstrahując od tej konkretnej sytuacji to kupując coś przez Internet warto zweryfikować czy sprzedawca/usługodawca jest chociaż w jakimś stopniu identyfikowalny - czy określone są jego dane i jakaś forma kontaktu. Obecnie ta strona nie spełnia współczesnych standardów dostępu do usług cyfrowych - na stronie jest tylko adres e-mail do kontaktu, bez jakichkolwiek innych danych usługodawcy.

Spółki | Prawo | Sąd