Skocz do zawartości

[startup] googlemon.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

E-mail od googlemon informujący że "Masz jeszcze 7 dni na doładowanie konta" wyglądał tak:

<br />

<b>Warning</b>: Smarty error: unable to read resource: "doladuj_email.tpl" in <b>/_smarty/libs/Smarty.class.php</b> on line <b>1092</b><br />

Nie jestem pewny ale chyba tak nie powinno byc :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Z projektem wszystko dobrze, trzeciego października była zmiana serwera, stąd chwilowe zawirowania.

Jeśli kogoś interesuje co się dzieje na bieżąco to zapraszam na bloga serwisu: https://googlemon.pl/pozycjonowanie/

Co do niezgodności pozycji, jestem bardzo zainteresowany takimi przypadkami. Jeśli ktoś zauważy że pokazuje mu się pozycja inna niż w rzeczywistości to proszę o maila na adres info(a)googlemon.pl, można też skorzystać z formularza kontaktowego w serwisie.

Googlemon - monitorowanie pozycji w Google

masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie?

• 3 tygodnie później...

Moim zdaniem czepiacie się tej grafiki. Jak dla mnie to priorytetem nr 1 jest funkcjonalność i na razie nich się na tym skupi. Grafika nawet jak uboga to lepsza niż mocno przesadzona jakaś wypasiona.

Co do funkcjonalności to na kilkanaście fraz pokazał tylko 2 poprawnie.

Jak się postarasz zrobić to dokładniej i będzie dalej darmowy to będzie jednym z czołowych skryptów do takich rzeczy.

Po za tym pytanko jak głęboko wyszukuje pozycji do którego miejsca?

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

@Deletor: serwis sprawdza 300 pierwszych pozycji dla każdej frazy (prawdopodobnie będzie więcej, na życzenie użytkowników). Jeśli chodzi o dokładność to poproszę o konkrety.

Jeśli pozostanie darmowy to dla początkujących będzie bardzo fajne narzędzie. Jeśli dopracujesz zgodność pozycji i dasz niewielką opłatę za korzystanie bez zbędnych punktów tylko dojście do strony to myślę że też się trochę osób skusi. Jak dla mnie nadal się bardzo podoba :) A im mniej grafiki jak dla mnie tym lepiej ;) Przynajmniej szybko chodzi ;)

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

• 2 miesiące temu...

Czas odświeżyć temat. Od ostatniego razu przybyło:

* raporty pozycji domeny (tworzy się link, można go komuś przesłać, oglądanie widoku nie wymaga logowania się)

* pokazywanie pozycji z ubiegłych miesięcy

* oprócz monitorowania ilości linków do całej domeny jest też ilość linków do strony głównej

* sprawdzanie więcej niż pierwszych 300 wyników (do 1000)

I wreszcie, być może najważniejsze: dokładniejsze sprawdzanie pozycji.

Info o nowościach jest zawsze na blogu (blog jest o pozycjonowaniu i sprawdzaniu pozycji), na Twitterze i Flakerze. Zarejestrowani użytkownicy dostają info mailem.

https://googlemon.pl/

• 1 miesiąc temu...