Skocz do zawartości

[startup] Kalkulator cen pozycjonowania

Rekomendowane odpowiedzi

adres - www.kalkulator.seolider.pl

opis - Jako, żę wycenianie wielu fraz zajmowało mi bardzo dużo czasu postanowiłem napisać kalkulator dokonujący automatycznie orientacyjnej wyceny.

funkcje:

sprawdzanie konkurencyjności i orientacyjna wycena danej frazy

wyświetlanie wykresu z wyceną historyczną(pozwala obserwować trendy konkurencyjności)

jednoczenie sprawdzanie wielu fraz wraz z wynikiem wyceny na maila

kontakt - admin(.*)seolider.pl

proszę o krytykę, przede wszystkim o informowanie mnie o dziwnych wycenach (za drogo/za tanio)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No większość chyba już firm ma coś takiego w swoim dorobku....

Nie wiem jakie masz ceny, ale jeśli za "meble" 3 967.50 PLN to tylko życzę złapać takiego Klienta, który się zgodzi na tą cenę....

Trochę musisz jeszcze dopracować soft bo nie bierze pod uwagę strony pozycjonowanej a sam pewnie wiesz, że to ma znaczenie(bl, pr, wiek, etc).....

Powodzenia i wytrwałości w dalszej pracy!

Marketing w sieci - da się ?

zbyt wysokie ceny pokazuje

Jesli ktos ma taki kalkulator z bardziej rozsadnymi cenami to prosze podac stronke.

pozdrowionka

hehe, a ja dziś rano zmieniłem trochę algorytm bo za niskie ceny podawał;)

Proszę też nie zapominać, że są to tylko ceny orientacyjne i mogę się różnić od realnej wyceny.

ps. jeżeli pojawia się Wam coś takiego :"Wybrana fraza nie została odnaleziona w systemie.

Kliknij Tutaj, aby zebrać informacje o frazie."

to wyceńcie daną fraze jeszze raz. Powód = przeciążenie...

Trzeba brać pod uwagę, że takie krzaki będą. to tylko automat który nigdy idealnie nie wyceni. Dwa to to, że dla jednego będzie ok, dla drugiego za mało, a dla trzeciego za dużo ... :D

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

kredyt - przerwa techniczna :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kredyt - przerwa techniczna :D

zapraszam po przerwie:)

a fraza kredyt była wyceniona na coś pomiędzy 2-3k

faktycznie będe musiał zmienić algorytm bo ceny sa za niskie (na pewno poniżej moich ręcznych wycen)

ps. (zajechaliście mi ten kalkulator prawie 600 sprawdzeń w niecałą dobę)

ps. najciekawsze frazy: "walenie murzyna" "z xxxx do buzi" itp. :D mają ludzie pomysły:)

sex shop -> 22 zł :)

Tracisz tylko czas Kolego...

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

sex shop -> 22 zł :)

Tracisz tylko czas Kolego...

Pozdrawiam

https://www.google.pl/sponsoredlinks?q=sex+...anych&hl=pl

trzeba znaleźć inny sposób na szukanie liczby wyników sponsorowanych...

idea jest dobra, wykonanie wymaga jeszcze poprawek

[edit]

szczególne problemy są z frazami erotycznymi i innymi pod które nie ma linków sponsorowanych...

mam już słownik przekleństw, sex też pewnie ocenzuruje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności