Skocz do zawartości

Jazuici o unixie

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt. Zastanawiałem się jaka dziwna moc na mnie spływa, gdy włączam komputer - a to po prostu satanistyczne DAEMONS-y!

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Można się z tego pośmiać, ale tacy ludzie na prawdę istnieją. W jednym z moich dość dużych serwisów dowalił się pewien jegomość, który mi na każdym kroku zarzuca właśnie okultyzm. A to mu reklama google jakaś podejrzana się pojawiła, a to doszukał się korzeni szatana w biografii jakiegoś piosenkarza, a to ta marka samochodu kojarzy mu się z diabłem, a to obrazek ma ukryte znaczenie nawołujące do zła...

Masakra. Normalnie bym zbanował i miał święty spokój, ale że to jest serwis web 2.0 i to użytkownicy tworzą treść, a on jest dosyć aktywny to mam problem. Muszę czytać artykuły katolickie, które mi podsyła i z nim polemizować.

Niektórym to się na prawdę nudzi. Nie wiem czy to jakiś emerytowany ksiądz, co się nauczył obsługi komputera, czy to narwany emeryt. Teksty pisze ładne, dojrzałe, interesujące, ale menda niesamowita...

e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków

DOminik a czy ja gdzies o wierze napisalem tylko o pogladach, wyznanie, wiara i poglady to zupelnie inne tematy, uznaje sie za dobrego chrzesciajana, miernego katolika i przeciwnika Radia Maryi i jedno z drugim a tym bardziem z trzecim nie ma nic wspolnego

A co do Boga powiem jedno:

PRzez trzydziesci siedem lat zycia nauczylem sie dwoch rzeczy o bogu, po pierwsze Bog istnieje a po drugie ja nim nie jestem :)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności