Skocz do zawartości

link-vault i sandbox

Rekomendowane odpowiedzi

chyba wykupie pakiet linkow na rok w ebayu i bede obserwowal na ktorym miejscu pojawi sie strona po powrocie (i mam nadzieje ze nie beda to wtopione pieniadze). stronka troszke na siebie zarabiala dzieki adsęsom

miejmy tylko nadzieje ze google nie znalazla sposobu na te systemy bo wcale nie zamierzam rezygnowac z l-v

można też te same pieniądze przeznaczyć na serwery i domeny ; popracować, zbudować parę serwisów, umacniać je i mieć pewność siebie ;

systemów nigdy nie będziesz pewien

a w przypadku linkuj czy linkor nie będziesz dojną krową dla art4web czy webcenter(czy jak mu tam) , która dostanie parę ochłapów, a większość idzie na stół prezesów

to tylko moje zdanie 8)

Sądze że nie jest to wina Link-Vault.

Odnotowałem podobne przypadki z utratą pozycji lub deindexacją przez G:.

Z doświadczenia:

Power Link w Linkorze na daną frazę:

--------------------------------------------

Następnie wrzuciłem tę samą fraze do LV i.... tu schody....Strona spada w wynikach lub z indexacji.

Zanim dodałem strone do LV - usunąłem ją z Linkora.

....................................................................

Dalej:

Pozycjonowana strona w linkorze np: multibank

-------------

Po przeniesieniu z linkora do LV:

Pozycjonowane strony: multibank | multi bank

Wniosek:

Na frazę multi bank - wysokie wyniki - 12,400,000 - w 1 dziesiątce

Na pozostałą [multibank] - ostry spadek lub wypad z G: 295,000 - gdzieś :?:

Ps: To są tylko przypuszczenia...............

Więc mnie nie linczujcie :P

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

ja teraz potestuje LV i zobaczymy jak to jest 8) ale nie sądze, żeby dodanie linków do LV przyczyniało sie do spadku czy sandboxa prędzej nieumiejętne dodawanie i przegięcie z ilością linków.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja teraz potestuje LV i zobaczymy jak to jest  ale nie sądze, żeby dodanie linków do LV przyczyniało sie do spadku czy sandboxa prędzej nieumiejętne dodawanie i przegięcie z ilością linków.

Dokładnie - mam te same skojarzenia........

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Korzysta ktoś może z 10, 20 linków ??

Tak, ale musiałem zatrzymać, bo mi punktów zaczęło brakować, a Google nie indeskuje mi stron. Zobaczymy, jaki będzie wpływ na pozycję strony.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

pytanie - czy hold danego linku w LV oznacza ze wiecej nie bedzie dodawalo linkow na danych anchor ale tez te ktore byly wczesniej pozostana? bo mi tez sie koncza punkty a pewne hasla sa wazniejsze inne mniej.

a co do samej dyskusji to nie sadze zeby to byla wina samego LV, a jedynie nieumiejetnego operowania liczba linkow, na jaka strone itp itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności