Skocz do zawartości

[Szukam] Skrypt sklepu online

JarekMk

Rekomendowane odpowiedzi

PS. Tak się zastanawiałem czy ktoś tutaj wystrzeli niepotrzebnie z tymi dwiema aplikacjami i braji się udało za jednym razem :)

Przyznaje bez bica ze nie doczytalem ze to na tak maly sklepik :) co do propozycji to wolalem pokazac ze sa i "normalne" darmowe skrypty ktore nie wygladaja z zewnatrz i wewnatrz jak kupa g.... (to taka odpowiedz na polecenie OSC przez kogos wczesniej )

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wo...s+shopping+cart

Dla mnie jest to niebywałe, że na forum o pozycjonowaniu i optymalizacji znakomita większość nie potrafi korzystać z wyszukiwarki, w której pozycjonuje...

mniejsza z ty, że nie potrafi korzystać ale nawet dokładnie czytać ze zrozumieniem. Autor napisał, że szuka "małego, mało rozbudowanego sklepu" a tylko jedna osoba odpisała poprawnie i na temat podając nazwę sklepu. joomla, oscommerce, magento, prestashop... przecież to kobyły, na daną chwilę to można polecić chyba tylko i jedynie quick.cart - bo to jest to czego szuka Autor tematu

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• 2 tygodnie później...

Szukam darmowego skryptu dla sklepu odzieżowego. Bardzo zależy mi na rozbudowanej wyszukiwarce za pomocą, której będę mógł wyszukiwać ubrania np wg rozmiaru, producenta.

Funkcje, których potrzebuję znalazłem w quick.cart.ext, ale zastanawiam się czy warto wydać 599 zł na skrypt, który nie korzysta z bazy danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności