Skocz do zawartości

Google i link popularity

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauwazyłem coś takiego:

Załóżmy że mamy serwis z dużym link popularity puszczonym na strone główną. Potem np. dodajemy newsa Binladen atakuje Polske i oczywiście news ma title "Binladen atakuje polske - nowości - strona.pl". I zauważyłem że serwisy z takim link popularity odrazu mają wysokie wyniki w google na słowa z np. podstron :shock: . Czy to link popularity jest powodem ?

Pozdrawiam

chyba logiczne ze lepiej olinkowana strona ma wiekszy power...

chyba logiczne ze linki (nawet te do newsow) ze strony z powerem maja tez power...

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

tak, ja zauwazylem ze jesli linkujesz do strony glownej, to podstrony ida rowniez mocno w gore (nawet o innym title) a takze jest wzrost pozycji, o dziwo, dla subdomen, chociaz mniejszy niz z podstron.

Generalnie dobrze olinkowana strona broni sie sama. Wystarcza wtedy linki wewnetrzne ( i czas ich zycia) by podstrony zyly wlasnym zyciem na dane frazy. Nie trzeba uciekac sie do subdomen.

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności