Skocz do zawartości

Widoczna domena ale nie u mnie?

shtoc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam takie pytanie mam serwer na nim kilkaset domen ostatnio przenosilismy serwer na inny i przy tworzeniu plików zone kolega pomylił sie z ip po zauważeniu tego zmieniłismy ip na prawidłowe. Ale jest taka sytuacje że cześć domen z mojego komputera jest normalnie widoczna stronka sie otwiera i wszystko gra ,a część nie ciagle wskazuje na moim komputerze na ip ktore było ustawione przez pomyłkę i pokazuje zerwanie połączenia z serwerem. Ale dlaczego tylko na moim komputerze ??? na innych komputerach jest wszystko ok!

Ktoś może coś podpowiedzieć ??

Ale dlaczego tylko na moim komputerze ??? na innych komputerach jest wszystko ok!

Ktoś może coś podpowiedzieć ??

czyściłeś cache w przeglądarce ? lub sprawdzałeś w innej przeglądrce niż ta którą normalnie używasz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności