Skocz do zawartości

Linkowanie z zaplecza

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście staram się różnicować metody linkowania z zaplecz. Czasami linkuje z blogrola, w innym wypadku wstawiam linki w treści artów lub w headerze, na każdej podstronie.

Każdy link coś daje. Ważne jest jedynie, żeby linkowanie wyglądało jak najbardziej naturalnie. Nie robiłem większych testów mocy różnego rodzaju linków. Mówi się, że linki w tekście są najlepsze ale osobiście nie mogę tego potwierdzić.

Mam podobne zdanie na ten temat. Najbezpieczniej będzie, jeśli zróżnicujesz - część z treści, część z menu, część ze strony głównej, część ze wszystkich podstron i tak dalej. Jeśli nie możesz sobie pozwolić na różnicowanie - linkuj z treści.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

Polecam linkowanie strony głónej plus podstron. Jelsi podlinkujesz główne kategorie sowjego serwisu szybciej będzie się indeksował i nie bedzie to dziwnie wyglądąło - 10.000 linków do SG a żadnego do podstron ^_^

Moge doradzić tylko co nie jest:

- linki ze stopki (im dalej w kodzie tym gorzej)

- linki z obszaru w którym jest obok siebie ponad 5 linków

- linki site-wide, czyli taki sam link z wszystkich podstron strony

- linki rotacyjne lub takie, których czas życia będzie z założenia krótszy niż pół roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności