Skocz do zawartości

Zarządzanie zapleczem (tematycznym)

Rainmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zastanawia mnie kwestia tego jak najwygodniej i najefektywniej zarządzać zapleczem. Wielu z Was ma na pewno setki stronek pojedyńczych, pod jakiś konkretny temat najczęściej, pełniących rolę zaplecza tematycznego. No fajnie, rośnie sobie ono w siłę, zyskuje na czasie, site i pr - ale im jest ono większe tym więcej czasu zabiera modyfikowanie wszystkich tych stronek w celu umieszczenia linku czy też zdejmowania go.

Czy używacie zatem jakiegoś skryptu będącego panelem integrującym takie zaplecze? Coś co w jednym miejscu zbiera potrzebne nam dane stron, site, pr itp oraz pozwala wygodnie zarządzać rozsyłanymi linkami. Na myśl przychodzi mi funkcje jakie oferuje web-tools.pl w tej kwestii, mam zamiar potestować troszkę takie rozwiązanie. A jak jest u Was z taką kwestią, coś polecacie, co używacie czy też może warto pomyśleć o innych metodach?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

nie chcę tu nic reklamować, nie jestem też powiązany z tym, no może jedynie tyle, że to testowałem i dalej testuję ^_^

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=74316

jak wejdzie to o czym sie tam najwięcej pisze to będzie to idealne na właśnie takie rzeczy :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dzięki ^_^ w sumie śledzę tamten temat i gdy pojawi się opcja zebrania tego w całość to może być ciekawie.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności