Skocz do zawartości

Darmowe ikonki

Sezuza

Rekomendowane odpowiedzi

Od siebie mogę polecić bardzo fajną stronkę, ikonki podzielone według kategorii: https://www.icons.pl

Tylko po ściągnięciu pakietu ikonek czasami jest plik "readme" z określeniem zakresu licencji, warto się zapoznać :)

Pozdrawiam :)

yeap, a z tego co widzę to większość ikonek pochodzi z serwisów wymienionych wyżej

A dla leniwych: sprzątanie białystok ;]

A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka

faceplus_banner_234x60_black.png Punkty FanCop od 3pln / 1k

SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596

Szczerze polecam:

https://www.smashingmagazine.com/category/graphics/

..tutaj można znaleźć ikonki i nie tylko.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dziękuję wszystkim - widzę, że tudno znaleźć takie strony...

Właśnie ostatnio rozgryzałem tę stronę.

jest tam informacja, że grafika jest totalnie za free, ale dla pewności warto skontaktować się z autorem zdjęć w celu uzyskania potwierdzenia, że to on jest ich autorem.

Tak robisz?

• 9 miesięcy temu...
Dziękuję wszystkim - widzę, że tudno znaleźć takie strony...

Właśnie ostatnio rozgryzałem tę stronę.

jest tam informacja, że grafika jest totalnie za free, ale dla pewności warto skontaktować się z autorem zdjęć w celu uzyskania potwierdzenia, że to on jest ich autorem.

Tak robisz?

Przetłumaczyłem sobie w regulamin. I Wstawiam poniżej 3 najważniejsze punkty:

Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że w żadnym wypadku nie można popytu na pieniądz z SXC lub korzystające z obrazów do wykorzystania wspomnianych obrazów. Możesz poprosić płatności za wyższe rozdzielczości obrazu, ale tylko jeśli nie jest przechowywany na stronie internetowej.

Powinieneś wiedzieć, że zdjęcia mogą być wykorzystane do celów promocyjnych na stronie internetowej lub galerii SXC.

Ponadto Użytkownik przyjmuje do wiadomości, że SXC nie pozwala na przesyłanie obrazów, które naruszają prawa autorskie, prawo własności, znaku towarowego lub innego mającego zastosowanie prawa.

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności