Skocz do zawartości

Przelewy z konta osobistego, faktura na firmę znajomego Adwords

Camel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zarejestrowałem się w systemie Adwords jako osoba prywatna, obecnie chcę wykupić kampanię reklam dla klienta dla którego muszę wystawiać faktury. W jaki sposób mogę zarejestrować się w Adwords aby dokonywać przelewów ze swojego prywatnego konta (nie będąc firmą), następnie pod koniec okresu rozliczeniowego żeby google wystawiało fakturę na firmę znajomego ?.

Forum zwalczające depresję www.psychocafe.pl

no tak ale skoro wezmę na osobę prywatną a klient będzie chciał faktury to muszę mu wystawić fakturę na całą usługę a nie będę miał kosztów z google więc to rozwiązanie do kitu jest... musze mieć tak że google wystawi fakturę żebym miał koszty.

Forum zwalczające depresję www.psychocafe.pl

To załóż własne firmowe konto w google, niech G wystawia na twoją firmę lub idź do zleceniodawcy z zapytaniem czy możesz założyć bezpośrednio na ich firmę konto w AW.

dla pewności zapytaj u źródła:

https://www.google.com/support/forum/p/AdWords?hl=pl

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności