Skocz do zawartości

opcja LOCAL w MSN...

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

MSN na slowo dc++ pokazuje ze jestem drugi, a na "direct connect ze jestem pierwszy

Czy to sa wyniki globalne czy tylko w odniesieniu do polskiego internetu ?

dodam ze w opcji local zaznaczylem Poland, Europe, natomiast wpisujac te slowa nie mialem "wlaczonej" opcji local.

podobnie jest ze slowami OFE - link

i emerytura - link

ciekawe tylko dlaczego ilosc wejsc mi sie nie zmienila mimo iz nie bylo mnie w pierwszej 10 wynikow...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

ciekawe tylko dlaczego ilosc wejsc mi sie nie zmienila mimo iz nie bylo mnie w pierwszej 10 wynikow...

Może dlatego, że msn w Polsce ma 1.2% rynku? :)

A te 1.2 % to pewnie my, gdy sprawdzamy wyniki swoich stron, linki prowadzace i konkurs msnbetter thangoogle :D

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

FireFox racja, ale jezeli to sa wyniki globalne to powinni na moja strone wchodzic osoby z zagranicy chociaz w wiekszych ilosciach... a tu nic...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

NIEEEE :)

Wejdź do search.msn.com

Pod okienkiem do wpisywania słów masz przycisk Search Builder-kliknij rozwinie się menu. Jest tam pare ciekawych opcji, ale mnie chodziło o opcję Results ranking. Kliknij w nią, będziesz miał trzy suwaki - o to mi chodziło.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności