Skocz do zawartości

Kurs online html

kpati

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim użyć tagów zgodnie z ich przeznaczeniem. :)

Sprawa jest naprawdę bardzo prosta, wystarczy poświęcić na to chwilę czasu, prosty przepis:

zapoznaj się dokładnie z tajnikami języka HTML, żebyś wiedziała który tag do czego służy. Kiedy będziesz w stanie zupełnie spokojnie się nim posługiwać - zobacz jak wyglądają strony firm zajmujących się pozycjonowaniem, blogi pozycjonerów itd. Przeanalizuj źródła, zobacz jak są użyte tagi hx. Metatagi tak samo. A potem trochę praktyki, kilka pomysłów i masz gotowy przepis na odpowiednio zoptymalizowaną stronę internetową.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Bezsensowne jest kupowanie nawet za te 29 zł jakiś kursów HTML, w którym tak na prawdę nie wiesz co jest (no chyba, że Cię portfel swędzi :) ) kurs.boo.pl jest bardzo dobrym kursem - wiem bo korzystam i polecam

Forum Motoryzacyjne - Tutaj znajdziesz wszystko :)

Nie wiem jak inni ale ja na odpalałem kurs Pawła Wimmera już z tysiące razy, nawet po 10 latach w branży :) Szczególnie jak potrzebuje odświezyć sobie skłądnie js :(

Witam.

Jak mozesz to podaj link do kursu Pawła Wimmera :)

wesele-planujesz wesele lub jesteś firmą z branży to coś dla Ciebie

e jewellery biżuteria na każdą okazję

Witam.

To nie lenistwo. Pierwszy kurs znalazlam ale wolalam sie upewnic ze to ten o ktorym mowa :)

wesele-planujesz wesele lub jesteś firmą z branży to coś dla Ciebie

e jewellery biżuteria na każdą okazję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności