Skocz do zawartości

SyropLive II

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam kilkanaście domen (PR 3 i 4) ale stoją puste. Nie bardzo mam ochotę stawiać na nich własne precle bo musiałbym poświęcić czas na promocję/moderację/załatwianie artykułów. Jeśli włączę je do systemu to system automatycznie będzie dla mnie budował zaplecze i to w miarę wysokiej jakości (wnioskuję po wypowiedziach właściciela i testerów).

Jak najbardziej. Syrop zbuduje Ci niezłe zaplecze, na którym dodatkowo umieścisz sobie własne linki.

Pytania do właściciela systemu Syrop:

W ofercie napisane jest, że przy rejstracji w systemie otrzymujemy "Określone ilości startowe limitów publikacji i linków pomocniczych" - to znaczy ile?

30 publikacji i 300 linków pomocniczych.

Jaka jest właściwa proporacja linków pomocniczych na jedną publikację? (Zakładając, że nie mam swojego zaplecza, którym mógłbym do-powerować artykuły a będę raczej kupował linki pomocnicze z systemu).

Jeśli nie będziesz stawiał swoich hostów linkujących, to powinieneś przeznaczyć min. 10 linków do każdej publikacji.

Czy limit 50 publikacji oznacza, że mogę dodać 50 różnych publikacji na 50 różnych precli (hostów)?

Tak.

Czy dodawanie tych samych artykułów na różne precle ma sens, jeśli tak to na ile precli warto dodać ten sam artykuł, żeby takie działanie miało sens.

Nie ma sensu. Użytkownicy szybciutko wyłapią takie duplikaty jak i publikacje z błędami czy napisanymi niechlujnie.

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. Rejestrując się należy podać autora publikacji. Czy nie można publikować treści bez podawania zawsze tego samego autora?

2. W jaki sposób można zalogować się do wersji demo?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Dziękuję za pomoc.

Jeszcze jedno pytanie o wersję demo - chyba jest jakiś problem z hostami - skopiowałem skrypt hosta na swoją domenę - i dostaje komunikat brak autoryzacji. Podobnie wyglądają przykładowe hosty wersji demo podane w tym lub wcześniejszym wątku.

Ja robię coś źle czy może wersja demo się sypnęła?

• 3 tygodnie później...

Czy można by wprowadzić opcję, za pomocą, której mógłbym pobrać jednym kliknięciem dokładne adresy url wszystkich swoich publikacji (tzn. tam gdzie leżą) w obrębie projektu? Chciałbym dodatkowo podlinkować swoje wpisy by było mocniejsze, obecnie muszę kopiować adresy pojedynczo, jest to trochę męczące.

Zarejestrowałem się i bez płacenia mam pulę 30 wpisów. To muszę płacić czy nie?

Pomysł mi się podoba, jednak nie wiem czemu motoryzacje łączy się z biznesem? Pozycjonuję stronę o VW Golf, a moje artykuły lądują na preclach o podatku liniowym...

Jak sprawdzić, na jakich preclach pojawił się moj wpis? Nie mogę nigdzie znaleźć...

Syrop to pierwszy taki system? Czy jest jakaś konkurencja? Chciałbym porównać ;)

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Czy można by wprowadzić opcję, za pomocą, której mógłbym pobrać jednym kliknięciem dokładne adresy url wszystkich swoich publikacji

Można i niebawem będzie.

Zarejestrowałem się i bez płacenia mam pulę 30 wpisów. To muszę płacić czy nie?

jest to pula dodatkowa zawarta w abonamencie, za który nalezy zaplacic. Pula jest dostępna od razu.

Pomysł mi się podoba, jednak nie wiem czemu motoryzacje łączy się z biznesem? Pozycjonuję stronę o VW Golf, a moje artykuły lądują na preclach o podatku liniowym...

Niestety, ilu ludzi tyle będzie pomysłów na kategoryzację.

Jeżeli piszesz o konkretnym samochodzie, to lepiej projekt przenieś do strefy Syrop - przemysł, towary i usługi.

zastanawiam sie teraz czy by nie postawic troche zamknietych precli, ale z drugiej strony syrop to swego rodzaju zamknieta lista wiec moglaby byc ciekawa alternatywa.

mam jednak pytanie o jakosc stawianych serwisow glownych.

precle co jakis czas dostaja bana, a jak wyglada sprawa w wypadku serwisow glownych w syropie?

sprawa moze byc drazliwa, ale jestem ciekaw czy gdzies cos komus polecialo, a moze czy ktos dostal jakis ciekawy pr?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Tak, Syrop to lista mniej lub bardziej zamkniętych precli. Precle publiczne - dostępne dla wszystkich użytkowników oraz precle prywatne, które są dostępne albo tylko dla właściciela lub też dla użytkowników skazanych przez właściciela. Można więc bez najmniejszych problemów tworzyć grupy precli.

Co do banów - był jeden, ale na całą domenę (w obrębie domeny były 3 różne skrypty, nie wiadomo więc, co było przyczyną). Nie było strzału ani w precle główne, ani w linkujące.

Miałbym jeszcze jedną propozycję.

Mimo, że przydzielam po 30 linków pomocniczych do każdej publikacji to nieraz różnie bywa z indeksacją wpisów. Raz się trafi na mocniejszą domenę, raz na słabszą. W tym drugim przypadku nieraz po prostu trzeba troszkę pomóc szczęściu po przez dodatkowe podlinkowanie dla szybszego efektu. Teraz jak chce się dowiedzieć czy mój wpis jest już zindeksowany muszę sprawdzać ręcznie w Google. Gdy mamy tych publikacji już troszkę w projekcie robi się mały problem ze sprawdzaniem w taki sposób tego wszystkiego. Pomyślałem, że można by to znacznie uprościć, nie obciążając nawet systemu syropa. Wystarczyło by dodatkowe pole przy każdej publikacji "sprawdź indeksacje" Po kliknięciu tego przenosiło by mnie do Google pod odpowiednie site:https://adres_wpisu/ To oczywiście taka opcja dostosowana by nie robić jakiegoś obciążenia, jednak jakby była możliwość można by wykonywać zapytania z poziomu syropa, i zwracać indeksacje lub brak, potem to zapisywać w bazie. Wtedy od razu wchodząc do projektu następnym razem widziałbym, czy art został już włączony do indeksu G, czy któryś wpis wymaga lepszego podlinkowania. To takie moje propozycje, jeśli da się coś zrobić w tej sprawie będę Wam wdzięczny :)

Po pierwszych testach na zapleczu PL w syropie jestem mile zaskoczony. Strony spokojnie ida w gore tak jak bylo w zamierzeniach.

Jutro dokladam kolejne domeny. Polecam systema :(

PS. szukam kogos kto by chcialby ruszyc z EN zapleczem na prywatnych strefach. Wiecej info na PW. Pozdro

Witam,

czy przyjmowanie do Syropka jest już zamknięte? Wczoraj zadałem kilka pytań przez formularz, niestety bez odpowiedzi, a nie chcę płacić w ciemno 149zł... jak znajdę w weekend czas, to (jak się nie doczekam odpowiedzi) je tu wpiszę

pozdr

możesz również napisać na PW do admina mmarek, mmarek zawsze odpowiada błyskawicznie więc może email nie dotarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności