Skocz do zawartości

Szybka odpowiedz

nugae

Rekomendowane odpowiedzi

błędy? możesz napisać coś więcej? mam na swoich 2 formach mod "advanced quick reply" -> najnowszą wersję i nie mam żadnych problemów z oznaczaniem wiadomości przeczytanych. może testowałeś innego moda? też wcześniej miałem takiego, który nawet źle działał w firefoxie. ten najnowszy działa juz jednak bezbłędnie.

i tez jestem za quick reply gdyz to znacznie ułatwia odpowiadanie. dla mnie najważniejsze są 2 rzeczy: nie musze klikać w reply i czekać na załadowanie strony i mogę myszką zaznaczyć dowolny tekst i go zacytować.

nawet teraz chciałem zacytowac twoje zdanie ale w tej wersji jest wklejany cały poprzedni post i trzeba ręcznie kasować niepotrzebne zdania a to jak wiadomo strata czasu.

zastanów sie jeszcze bo na prawdę warto to wprowadzić.

super, ale zaintalowaleś starą wersję, która nie działa np. w FF -> konkretnie najciekawsza z opcji czyli 'zacytuj zaznaczone'.

napisz do mnie na maila a wysle Ci nową wersję z działającym "cytuj zaznaczone" oraz z dodatkami formatujacymi takimi jak na stronie 'reply'.

super, ale zaintalowaleś starą wersję, która nie działa np. w FF -> konkretnie najciekawsza z opcji czyli 'zacytuj zaznaczone'.

napisz do mnie na maila a wysle Ci nową wersję z działającym "cytuj zaznaczone" oraz z dodatkami formatujacymi takimi jak na stronie 'reply'.

Masz racej, byla to stara wersja, ale sam znalazlem nowa i ja zainstalowalem. Pod firefoxem chodzi dobrze.

Dzieki. :(

super. i teraz jest extra. sam to zainstalowałem na 2 moich forach i jestem bardzo zadowolony z tego moda. jeden z modów o największej użyteczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności