Skocz do zawartości

blog na wordpress.com, 13K punktów gotlink.pl, 25 łatwych fraz

relons

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Z bloga można przerzucić ruch bezpośrednio na stronę docelową.

Jestem świeży w temacie. Chciałem wiedzieć jak to zrobić? W sposób, że się tak wyrażę subtelny tzn. naszpikowanie strony linkami do właściwej witryny (pewnie mniej efektywny), czy bezpośrednio np. za pomocą bezpośredniego przeładowania i przeniesienia na stronę docelową np.

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0" URL="https://docelowa_strona.pl">

No właśnie, w sumie też ciekawe do stestowania, gdyby z podlinkowanego zaplecza zamiast umieszczać parę linków, robić meta refresh lub (chyba lepiej 301). To czy efekt nie byłby lepszy?

Imho robiąc przekierowanie chyba przekazuję się dzięki temu całą "dobrą siłę" naszego zaplecza, choć wtedy zabija się treść na zapleczu i siłę anchor tekstu... ;)

Robił ktoś może już taki test?

/l~~$

Można wiedzieć jakiego pokroju były te frazy? Może chociaż ze 2 przykładowe? Jeżeli nie do publiki to chociaż na priva ;)

Były to frazy na konkretne, popularne gry komputerowe. Więcej nie mogę zdradzić.

Przy okazji mogę napisać, że wysokie pozycje w google utrzymywały się cały czas aż do ostatnich dwóch tygodni, gdzie wejścia spadły mi o koło 50% i na takim poziomie utrzymują się do dziś, ale nie monitoruję już tego tematu i bloga. Nawet nie wiem na jakie hasła stoi w SERPach (nie chce mi się tego sprawdzać). Blog po jakimś czasie od wyskoczenia w google został dopalony kilkoma dobrymi linkami stałymi.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności