Skocz do zawartości

Jak budujecie swoje zaplecze ?

Diwi

Rekomendowane odpowiedzi

Nieodbrze mi sie robi jak słyszę o takim "zapleczu" - bezsensowne Tworzenie bezsensownych stron, byle tylko było dużo podstron, żenujące

szczeze to watpie czy ty cos w seo osiagnales jezeli tak mowisz. Kolego Google wcale nie jest twoim przyjacielem - Google to przedewszytkim rekin ktory wszystko chce podgiac pod siebie - Microsoft2

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wystarczy miec 5 "mocnych" serwisów" i podpiac sie np. pod link valut - uzbierasz wystarczajaca moc ktora w polaczeniu z linkami z katalogow moze zdzialac wiele :P

co do zarabiania - pewnie ze kazdy chce ale trzeba zarabiac z klasa, do tego pomysl tak - zlapiesz dobrego powazanego klienta i co on Ci powie jak w statystykach zobaczy wejscie na swoje strony z jakiejs smieciarki - zbiorowiska linkow ?

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

... po pierwsze klienta tak naprawde nie obchodzi w jaki sposob pozycjonujesz serwis (byleby Cie nie wywalili z wyszukiwarek) ...

nie możesz tutaj generalizować, są różni klienci, jednym nie zależy na sposobie, innym zależy, z mojego skromnego doświadczenia wynika, że im poważniejszy klient tym bardziej mu zależy

no to może trochę inaczej - jasne, że najważniejszy jest wynik, ale odnoszę coraz częściej wrażenie, że liczy się również jak, ponieważ dostaję coraz więcej pytań o sposób w jaki to się odbędzie, mam kilku klientów, którzy wiedzą co to jest pozycjonowanie, znają zalety i wady systemów i innych aspektów pozycjonowania, sami podejmują decyzję, ja w tym układzie jestem tylko 'narzędziem', bo oni nie mają na to czasu

mnie po prostu troszeczke smieszy okreslenie pozycjonowania "z klasa". przeciez ten caly dżab to nic innego jak oszukiwanie wyszukiwarek. dorabianie jakiejs ideologii cnotliwych rycerzy seo w lsniacych zbrojach nie ma tu chyba wiekszego sensu (noo moze cechu? ;`]).

ale oczywiscie rowniez gardze spamem i ukrytymi divami ;p

pozdro

Panowie! Powaznych klietow raczej nie interesuje pochodzenie traffiku - to jedynie moj problem jezeli wysle do skleu 15k zainteresowanych a zakupi zrobi tylko 2%. Klient placi za sprzedarze (pay per lead) , rejestracje etc. i jakos mu nie przeszkadza ze 96% jest googlewskiego pochodzenia rodzaju doorways.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności