Skocz do zawartości

Nieucziwa konkurencja

Rekomendowane odpowiedzi

to dlaczego na szkoleniu kłamałeś, lub moze inaczej, dlaczego mówiłeś cos w co nie wierzysz?

co prawda to prawda, w pozycjonowaniu mozemy mówc o teorii, ale ta teoria jest zamieniana na praktyke inaczej nikt by nie płacił za teoretyczne wyniki :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ehhh Tomek ;) moje refleksje już padły pod tym postem, prosze:

refleksja 1

refleksja 2

refleksja 3

ja liczę na Twoją odpowiedź z refleksji nr 3 ;)

:)

To, że Tomuś zmienia swój punkt widzenia co tydzień wynika z jego roztargnienia. Jest po prostu ździebko zapominalski :P Musisz Xann sobie wszystko zapisywać w jakimś kajeciku.

to dlaczego na szkoleniu kłamałeś, lub moze inaczej, dlaczego mówiłeś cos w co nie wierzysz?

czy powiedziałem to że jest to regułą , zasadą , kanonem ???? czy też ze coś takiego może zaistnieć ???

kila czy ty jesteś Idiotą ze nie rozumiesz o czym tu jest mowa ????

Marketing internetowy dla firm

a ja nie napisałem, że powiedziałeś, że jest to pewniak ;) ale pisząc, że swl'e są nieszkodliwe napisałeś juz to jako pewniak ;)

osobiście z tych wszystkich postów o konkurencji, filtrach itd ja mam dwa swoje wnioski:

1) na dzisiejszy dzień z punktu widzenia prawa nie ma nieuczciwej konkurencji przy pozycjonowaniu, może sie to zmienić po jakims precedensowym wyroku, ale do dzis nie było sprawy i w aspekcie prawnym nie ma co juz gadać, co innego w aspekcie moralności, ale tu też kazdy ma swoją :)

2) swl'e są bezpieczne o ile umiejętnie sie z nich korzysta, jak się zabierzesz za nie nieumiejętnie możesz sobie lub komus wyrzadzić szkodę

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

1) na dzisiejszy dzień z punktu widzenia prawa nie ma nieuczciwej konkurencji przy pozycjonowaniu, może sie to zmienić po jakims precedensowym wyroku, ale do dzis nie było sprawy i w aspekcie prawnym nie ma co juz gadać, co innego w aspekcie moralności, ale tu też kazdy ma swoją :)

2) swl'e są bezpieczne o ile umiejętnie sie z nich korzysta, jak się zabierzesz za nie nieumiejętnie możesz sobie lub komus wyrzadzić szkodę

mogę się pod tym podpisać ;) podkreślając słowo możesz

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności