Skocz do zawartości

Bezpłatne statystyki - zapraszam do testów

slawek22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fajne staty, ale czy można do jednego konta dodać więcej stronek? Chyba opcja multi nie była brana pod uwagę? Przewidujesz taką modyfikację, czy zakładać n-kont ?

Właśnie została dodana taka opcja. Po prostu tworzysz kilka kont dla tego samego adresu email, a potem możesz się przełączać pomiędzy nimi.

multiuser.png

Ma sens udostępniać statystyki konwersji na cel po kwerendach z wyszukiwarki?

co Wy sie boicie o źrodła finansowania? w przypadku statystyk, o ile są "dobrze napisane" to własciciel otrzymuję taką dawkę informacji, że przy umiejętnym sposobie jej wykorzystania możecie spac spokojnie :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Dobra, mam już wystarczająco danych (1600 odsłon, 400 odwiedzin) by jakoś ocenić stronę :)

- bardzo ładne i czytelne wykresy

- funkcja "Ostatnio widziani" - brakowało mi tego w GA

- "Statystyki Wejść" - o wiele prostsze w obsłudze niż w GA

Online - z ilu ostatnich minut to jest brane?

ps. padła już jasna informacja dot. finansowana? Osobiście wolałbym płacić chociażby 20zł per year, byle usługa była pewna.

Online jest z 15 minut. Co do finansowania - czekam na propozycje. Jakoś nie wydaje mi się, żeby duża ilość osób była gotowa płacić za statystyki :D

edit: update

Moduł statystyk poszerzył się o kolejne narzędzie - mierzenia skuteczności reklamy internetowej. Liczy ono konwersje i odrzucenia dla fraz wpisywanych w wyszukiwarki oraz domen referujących.

Z pomocą statystyk konwersji można również śledzić wartość sprzedaży.

Poza tym istnieje możliwość zakładania multikont, tzn. po założeniu drugiego konta można się bez problemu przełączać między nimi (i następnymi kontami).

new-f.png

Hmmmm... Ciekawie, sprawdzę dziś i edytuje ten post.

Jakoś nie widać edycji ;]

Z tego co zauważyłem to zostały wklejone reklamy google adsense... ale nie oczekuj zbyt dużej ilości klików :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności