Skocz do zawartości

Bezpłatne statystyki - zapraszam do testów

slawek22

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki. UNIQ może będzie w skali dnia lub miesiąca / tygodnia na razie są wejścia i wyświetlenia. Niestety UNIQ jeszcze nie ma. Co do wejść to jest godzina/IP.

Co do śledzenia konwersji z PHP to URL trzeba wywoływać z dodatkowym parametrem @adres_ip (bo serwer ma zawsze inne IP niż użytkownik), kod jak poniżej. Napisz czy zadziała (jeśli tak przy liście ostatnich odwiedzin dla danego ip od razu pojawią się monety).

Jeszcze co do konwersji - statystyki uaktualniają się raz dziennie, więc poza pierwszym ekranem od razu nie będzie ich widać.

$login = 'login';
$wartosc = intval(1);
$addr = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
@file_get_contents("https://longertail.pl/u/konwersja@{$addr}--{$login}-{$wartosc}.png");

Z tego co zauważyłem to zostały wklejone reklamy google adsense... ale nie oczekuj zbyt dużej ilości klików
Przynajmniej zapełniają miejsce ;)

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
...

@zakręcony: przeceniasz wartość informacji :) Co to znaczy "dobrze napisane" ?

jak byś dziś wiedział jakie decyzje podejmie jutro rada nazdorcza jakiejś spółki, ktorej masz akcje, to jutro byś mial tyle samo, zyskał/nie stracił :)

dobrze napisane - zbierające takie informacje, ktore chociażby pomogły w decyzji, czy warto się pakować w jakąś frazę, czy raczej to strata czasu, czy warto się pakowac w reklamy na serwisach o określonej tematyce, czy to tylko strata pieniędzy itd itd :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj zostały ukończone przenosiny na nowy serwer więc statystyki będą działały jeszcze szybciej :) Było trochę problemów z kodem SQL który nie działał tak jak powinien pod nową wersją SQL serwera, stąd problemy z logowaniem i adresami URL.

Teraz już wszystko działa. Jedyny minus to, że wszystkie dane z wczoraj musiały polecieć do kosza.

@lukas: napisz nazwę konta, którą chcesz usunąć.

Statystyki bardzo mi się podobają, mam takie 2 sugestie:

W ostatnio widziani pokazuje mi np

Wszedł z innej witryny (adres poniżej)

search.yahoo.com/search?p=słowo kluczowe&ei=UTF-8&fr=yfp-t-501&xar ...

Czyżby nie obsługiwało yahoo?

Czy w "Ostatnio widziani" linki nie mogły by być klikalne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności