Skocz do zawartości

brak zwrotu środkow z GA, po terminach oczekiwania...

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

na początku czerwca otrzymałem potwierdzenie mailem od Google że zwrot srodkow z Google AdWords jest w toku. I dodatkowo info ze potrwa to jeszcze ze 2-3 tygodnie zanim pieniadze wplyna na konto. Do dzisiaj nie otrzymalem pieniedzy. Wypelnilem formularz z danymi konta do zwrotu srodkow (te samo konto z ktorego wplacalem), dane dokladnie takie samo. Status na koncie Adwords - "zwrot środkó w toku...". Napislem przez ostatni tydzien kilka miali z dokladnymi danymi (numer konta, opis sprawy) itd. i CISZA....

czy ktos moze mi pomoc? przeciez wytyczone terminy przez Google juz minęły, faktem jest że Google nie oddało mi pieniędzy (dużej kwoty), co robić? przecież to jest kradzież w biały dzień, czy Google nie ponosi odpowiedzialności za takie rzeczy? gdzie moge sie zwrocic z pomoca? do UOKiK? na policje? ...masakra ;)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Myślę, że na forum Google Adwords dostałeś wyczerpującą odpowiedź:)

Pozdrawiam.

...prawie wyczerpującą, ale przydatna:)

dzieki za odp

ps.reakcja Googla byla blyskawiczna:

1.mail okolo 30 minut abym przypomnial dane

2.nastepnego dnia juz kasa byla na koncie!!;)

wyslac wyciag z kodeksu prawa... bezcenne ;-)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności