Skocz do zawartości

www.just-cuz.com SEOkatalog PR=3

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ładny, jedno tylko mam "ale", że trzeba "górę" przewinąć trochę aby znaleźć ostatnie wpisy lub treść konkretnego wpisu

no wlasnie w tym temacie zostanie troche zmienione bedzie :top, kategorie i 'ostatnie wpisy' a statystyki zostana rozbite troche ich bedzie kolo ostatnich wpisow itp

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

i dlaczego od razu płatności? ;)

obecnie jest darmowy, platnosci beda na poziomie 0,50 gr za zwykly wpis, uwazam ze jak ktos wyda te 50gr to przynajmniej sie postara przy dodawaniu

428x60.gif

skrypt powinien oferować skórki na sprzedaż lub chociaż zbierać twórców templatów w jednym w miarę miejscu - ja się zbieram do kupna skryptu ale jak widzę wszystkie katalogi takie same - to zawsze mi przejdzie ta ochota.

Ale jak ktoś ma ładny najlepiej budowlany template i wie jak go wdrożyć to może napisać na pw do mnie

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

skrypt powinien oferować skórki na sprzedaż lub chociaż zbierać twórców templatów w jednym w miarę miejscu - ja się zbieram do kupna skryptu ale jak widzę wszystkie katalogi takie same - to zawsze mi przejdzie ta ochota.

Spokojnie... skrypt ma dopiero 2 miesiące - wiem że kilku ludzi pracuje nad templatkami, czekam na to co zaprezentują i wtedy się pomyśli.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ale jak ktoś ma ładny najlepiej budowlany template i wie jak go wdrożyć to może napisać na pw do mnie

odezwij sie do mnie na gg (5154380) to dam ci namiar na osobe ktora robila mi tego templejta

428x60.gif

Prosiłbym o dodanie kategorii głównej "Usługi" tudzież "Firmy wg. branż" bo bez tego to jak bez nogi dla mnie.

mysle ze kategoria 'Biznes i ekonomia' jest odpowiednia do takich wpisow

428x60.gif

Wrzuć jeszcze poprawkę z pagerankiem którą wysyłałem kilka dni temu bo teraz ucina > https://www.just-cuz.com/sport,i,turystyka/...,admiral,s,257/

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@mikolajz

napisz na meila do mnie dokladnie o ktora strone chodzi, byc moze zle ja ocenilem...

W sprawie katalogu to lejout zyskal juz prawie ostatnie szlify :) jesli ktos widzi jakies uchybienia to prosze o informacje :P

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności