Skocz do zawartości

www.just-cuz.com SEOkatalog PR=3

Kulfik

Rekomendowane odpowiedzi

tak, racja, najwidoczniej zle spojrzalem.

sorry.

zaczyna mi sie podobac to, ze coraz wiecej jest porzadnych katalogow. z perspektywy to co dzialo sie 3 lata temu, rok, a dzisiaj... jest lepiej.

ja bym wolal np 5 wpisow za 6plnow.

i szybciej i dla Ciebie lepiej i dla ludzi.

Patrz tez pod tym katem na to.

Ja dodalem jedna strone, jak wyzej. Wydaje mi sie ze wielu ludzi ma podobne myslenie.

:)

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ja bym wolal np 5 wpisow za 6plnow.

Tylko z tego co wiem seokatalog nie udostepnia takiej opcji ... i w tej sytuacji skrypt nas troche ogranicza.

Z checia bym dal opcje 5 stron za 6pln.

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

trzeba zatem napisac do wlasciciela, by dopisal taki modul......

Ale to nie do końca ode mnie zależy bo kody kupujesz nie OD właściciela SEOKatalogu ale od operatora płatności jakim jest na przykład DotPay a ten chyba nie ma w swojej ofercie kupna za jednym razem KILKU kodów (jeśli się mylę to bardzo proszę mnie poprawić).

Jedynym rozwiązaniem byłoby stworzenie opcji kodów wielokrotnego użytku i gdzieś mam to już zapisane ale póki co są inne priorytety.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Fajne ale to wymaga pewnie zewnętrznej bazy z której korzystają Twoje katy weryfikując kod ? Indywidualnie w taką modyfikację można się bawić ale jak już przychodzi stworzyć system który ma służyć osobie która nie wie nawet co to DirectAdmin/phpMyAdmin to jest problem...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

a cos na zasadzie kodu dzialajcego X razy ? jako osobna grupa wpisow, dzialajacy X razy ?

Kolejna paczka kodow:

PIO00081

PIO00082

PIO00083

PIO00084

PIO00085

PIO00086

PIO00087

PIO00088

PIO00089

PIO00090

428x60.gif

a cos na zasadzie kodu dzialajcego X razy ? jako osobna grupa wpisow, dzialajacy X razy ?

Tak ale niekoniecznie osobna grupa - akurat "multikod" nie jest problemem; problemem jest "multi multikod" który ma działać we wszystkich katalogach rozrzuconych po najróżniejszych serwerach :)

PIO00085

Wykorzystany

Tak ale niekoniecznie osobna grupa - akurat "multikod" nie jest problemem; problemem jest "multi multikod" który ma działać we wszystkich katalogach rozrzuconych po najróżniejszych serwerach :)

No to moze w 1.31 niech bedzie tylko "multikod" ;) z "multi mutlikodem" mozemy poczekac do 1.4 czy tam 1.5 ;)

428x60.gif

Nie wiem jakie tu panują zasady odnośnie takich kodów rzucanych na forum. Wykorzystałem chyba 4 kody. Mam nadzieję, że nie jest to źle widziane:)

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Nie wiem jakie tu panują zasady odnośnie takich kodów rzucanych na forum. Wykorzystałem chyba 4 kody. Mam nadzieję, że nie jest to źle widziane:)

Mogłeś tylko 2 kody, drugie 2 były moje....

Ale wszystko da się naprawić, wyślij SMS i podeślij kod na priv :)

no problem ;) dodaj jednego normalnie (tzn za sms) i wszyscy beda happy :) albo podlinkuj wpisy tez bedzie fajnie ;)

428x60.gif

Nowa paczka kodow dla chetnych :

PIO00091

PIO00092

PIO00093

PIO00094

PIO00095

PIO00096

PIO00097

PIO00098

PIO00099

PIO00100

i z poprzednich nie uzyte :

PIO00081

PIO00082

PIO00083

PIO00085

PIO00087

428x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności