Skocz do zawartości

[Sprzedam] Zaplecza Tematyczne Pod Pozycjonowanie

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam na sprzedaż dwa unikalne zaplecza. Każde posiada 5 tekstów 1100-1200 znakowych, unikalnych pisanych pod użytkownika nie pod wyszukiwarkę. Tematyka owych zaplecz to: 1. Turystyka i 2. Budownictwo.

Świetnie się nadają pod pozycjonowanie stron z takich tematyk. Strony mogę odsprzedać albo w htmlu albo na wordpresie, ale wtedy wymagam, aby wordpress był zainstalowany na serwerze ( mi wystarczy dostęp abym mógł wgrać jakąś templatkę + dodać content :-) ). Cena za 1 tego typu zaplecze to 25pln. Sprzedaż od ręki. Dodam jeszcze, że mogę wykonać kilka tego typu zaplecz, jeśli się one komuś spodobają, a także mogę zaoferować profesjonalne wykonywanie wraz z hostingiem i domenami - co do tego to wszystko ustalimy poprzez email/gg. Na swoim koncie mam już wiele wykonanych stron/zaplecz dlatego też zapraszam gorąco.

Kontakt: GG:8954821

Email: lukash_net@o2.pl

PW

Pozdrawiam,

Łukasz

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności