mental Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zrobiłem sobie właśnie mały test. Zakupiłem reklamę jednego portalu mikroblogowego na ok. 30 najtańszych serwisach w Adtaily, która mnie wyniosła 5.50zł/3dni, czyli ~1.8zł/dzień. Zapewne nie będzie to stargetowany traffic, ale ciekawi mnie ile użytkowników zdołam ściągnąć za takie grosze Zobaczymy za 3 dni:) KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Wszystko zależy od tego jak i co reklamujecie w AT... Na jednej z moim stron kampania kupiona za 30 zł dała 149 kliknięć a inna za tą samą cenę i w tym samym okresie miała ponad 3500 kliknięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Niektórzy to dają "horrendalne" oferty 0.01 zł za dzień reklamy Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airstar Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nie polecam kupowanie boksa na Ad Taily w serwisie www.kotek.pl AdTaily pokazuje nam jak wspaniałe mają wyświetlania stron. Kilku milionowe. Tak to dobrze tylko wygląda. Umieściłam swój baner na Ad Taily na stronie www.kotek.pl za jeden dzień to 25 złotych. Ale przy kilku milionowej odwiedzalności to pestka. Weszło na moja stronę zaledwie kilka osób. Żenada. Reklama jest tak ustawiona że nie widzi jej zupełnie nikt. A klikalność jest nie współmierna do oczekiwań. Pisze to ponieważ chciałam ostrzec przed tą stroną. Szkoda pieniędzy na to. Może jak zmienią miejsce tych boksów będzie lepiej. Ale 25 złotych za 3 użytkowników z milionowej strony na dzień. hehehe porażka. Pozdrawiam wszystkich PIO Miłego dnia Udostępnij swoje artykuły innym stronom www. Darmowe artykuły do przedruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 No widzisz, bo trzeba patrzeć też na stosunek liczby klików do ceny Adtaily wyświetla takie dane. gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 airstar, a mógłbyś pokazać jaki wrzuciłeś button ? Zapłacenie za kampanie to połowa sukcesu, druga to przyciągająca uwagę grafika. Sam mam adtaily na kilku stronach i właśnie duże znaczenie dla klikalności ma sama grafika Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airstar Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Baner jest jeszcze dzisiaj na www.kotek.pl To jakaś masakra W innej kampanii użyłam ten sam baner i miałam dużą klikalność. Ale wydaje mi się że manipulują statystykami dlatego tak się dzieje. Bo przy kilku milionowych wejść na miesiąc tylko, teraz 11 kliknięć na 5 dni to jakaś granda Ale mało tego pisałam aby zdjęli mój baner i jak by dało rade to zwrot kosztów. A pieniądze przeznaczyłabym na inne kampanie. Pani Anna imieniem w mailu napisała mi że " Proszę napisz o jaką kampanię chodzi (podaj jej numer / ID) i dlaczego jesteś z niej niezadowolony. Nie możemy po prostu wstrzymywać kampanii na dowolne zapytanie reklamodwcy." Pisałam jej wcześniej co i jak, może jest po prostu tępa jak but ale mniejsza o to. Do dzisiaj nikt nie zdjął mojego banerka, o zwrocie kasy nawet nie marze AdTaily będzie pewnie jeszcze myślało co z tym fantem zrobić. Czy rzeczywiście wziąć i iść na rękę tym co im dają pieniądze czy po prostu spławiać mając już kasę u siebie na koncie. Wybrali te drugą opcje dla tego ich nie lubię Mój baner i tak jutro sam zejdzie ale gorzki smak i wstręt do AdTaily zostanie na dłużej niż myślicie. Udostępnij swoje artykuły innym stronom www. Darmowe artykuły do przedruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seomaster Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Widzę, że niektórzy mają dosyć dobre wyniki w AT. Moglibyście doradzić w jaki sposób tworzyć kreacje, i jak wybierać stronkę gdzie będziemy się reklamować? Miałem przez 10 dni kampanie na 3 stronach, ale nie jestem zadowolony z efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transstudio Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ja jestem zadowolony, jednak to są bardziej takie "dopalające" reklamy niż stałe kampanie. Trzeba trafić na naprawdę fajną ofertę, przeglądać strony i jest OK! Dodatkowo tematyczne reklamy, które pasują do strony. Dodatkowy plus, że faktury są wystawiane. najlepsze ciastka na świecie stroopwafels prosto z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 W jakim portalu uzyskałeś taki wynik? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transstudio Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Dobrze dopasowana reklama w odpowiednim czasie. Nie będę zdradzał jaki serwis, powiem tylko, że był to jeden z lepszych portali edukacyjnych, a reklama pojawiła się parę dni przed maturą, kiedy oczywiście oglądalność idzie bardo do góry Dlatego tak jak powiedziałem, jak dobrze przemyślisz reklamę, dobrze zaprojektujesz i dasz ją w odpowiednim czasie. Np.: w serwisach sportowych przed dużymi meczami, odchudzanie przed wakacjami, edukacyjne przed egzaminami itp. to można mieć kliki dobrej jakości w fajnej cenie. Dla przykładu inne, mniejsze kampanie tego samego dnia (przed maturą): W każdym przypadku cena za kliknięcie w targetowanym serwisie nie przekracza 20 gr, a w pierwszym przykładzie 0,05 zł za kliknięcie i to nie jedno Dlatego lubię adtaily i jeszcze mogę dostać fakturę. Jednak to są raczej krótkoterminowe reklamy, sezonowe - stałe kampanie trzeba szukać gdzie indziej. najlepsze ciastka na świecie stroopwafels prosto z Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jest jakiś blog, który gromadzi strony które posiadają adtaily ? Interesuje mnie tematyka turystyka Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Czy jest blog to nie wiem, ale u nich na stronie jest wyszukiwarka https://www.adtaily.pl/search?q=turystyka Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie widziałem tego Dzięki wielkie za pomoc! Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dobra sieć reklamowa. Jestem z niej zadowolony. Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.