Skocz do zawartości

Adtaily i skuteczność reklamy

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
AdTaily może i dobre, ale mają mało kampanii CPC dla wydawców.

Bo z założenia AdTaily nie miało być siecią z reklamami CPC :)

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

• 5 tygodni później...

www.strzelba.org.pl - trwają akurat testy adtaily. Zachęcam do pozostawiania wszelkich uwag i sugestii w komentarzach. Będzie to brane pod uwagę podczas następnych planowanych testów z wykorzystaniem adtaily.

Przedstaw swój Pomysł na biznes i pozyskaj inwestora

PIT online bardziej przyjazny niż e-deklaracje

Szukam inwestora, żeby zrealizować swoje pomysły na biznes

Testowałem tą reklamę i myślę żę warto. Ponad to nie wydaje mi się aby statystyki podawane przez adtaily były wiarygodne według statystyk wy generowanych przez Google Analytics liczba wejść była o wiele większa. Więc nie wiem, które narzędzie jest bardziej wiarygodne.

Co do wiarygodności statystyk na Adtaily, to budzą one wiele wątpliwości. W bardzo prosty sposób można nimi manipulować, w związku z tym wybierając reklamę trzeba pamiętać o kilku ważnych aspektach, które niedawno opisałem na blogu ze stopki. No ale to tylko na szczęście ułamek wydawców :)

gdzieś zaginęła...

Złotej reguły nie ma, bo dużą rolę odgrywa np. lokalizacja adtaily na stronie, tematyka, jakość witryny... Tak ogólnie to przy 300-600 odsłonach dziennie są już reklamodawcy, przynajmniej u mnie... UU jakieś 5,5 - 7k / miesięcznie.

gdzieś zaginęła...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności