Skocz do zawartości

Katalog konserwatywny.pl

qiqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Ja w momencie publikowania swoich starałem się, aby była chociaż strona główna w G.

Poza tym powinien być punkt w regulaminie, że katalog musi mieć zaindeksowane przynajmniej 2 podstrony - skąd mamy wiedzieć, że nie podkłada nam zbanowanej domeny?

wiec nie wiem czego sie czepiacie

Ja sobie pomyślałem, że jeśli ktoś miałby zrezygnować z dodawania wpisu z powodu, że katalog nie siedzi w google to wolał bym wcześniej go zaindeksować. Nic osobistego, sam katalog jak napisałem jest wizualnie bardzo ok :D

Pozycjonowanie stron w Google :: pierwszywgoogle.pl

Jesteśmy w branży SEO, czyli docelowo pozyskujemy linki - więc co nam da link z zbanowanej domeny (nie licząc straconego czasu)?

edit: Test na "czy strona jest zbanowana?"

Looking up Google for 'konserwatywny.pl'

No results found, attempting a different look-up...

The domain name has no PageRank value, it is LIKELY to be banned.

The domain name has no records with Google. It is either new or MAY BE banned.

Bez urazy ale bez sensu takie czepiane się, że nie jest zaindeksowany. Każdy temat o katalogu wygląda prawie tak samo:

Zapraszam do nowego katalogu blablabla..

Odp: O jak mało masz YBL nie opłaca się dodawać blabla..

Flaki z olejem. Większość ludzi daje tu nowy katalog bo go dopiero postawiło i chce mieć jakieś wpisy. Logiczne jest, że nikt nie będzie robił katalogu którego nie będzie chciał zaindeksować.. Zaindeksowany czy niezaindeksowany, tak na prawdę nie można przewidzieć czy będzie za tydzień jeszcze istniał ;) Mdli mnie już jak po raz n-ty, widzę na wstępie takie same teksty, może by ta krytyka coś za sobą niosła?

KUKIS, taki test to wiesz gdzie można włożyć :D

...

Moim zdaniem wypadałoby jednak trochę bardziej się postarać. Warto pokazać się już "z czymś". Zaindeksowanie kilku stron katalogu nie powinno zająć więcej niż parę dni. Podobnie ma się rzecz z kategoriami. Sugeruję i sprawdzam co jakiś czas czy została dodana? W niezaindeksowanym katalogu? Tylko dla wytrwałych.

Mam tu na myśli tak oczywiste kategorie jak np. "Sklepy internetowe" czy "Ogłoszenia".

Katalog stron Indexer.pl - w sieci już od 2007 roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności