Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No z tą wczorajszą aktualizacją bazy to naprawdę przesada. Zniknęło wiele katalogów SEOKatalog, które działają i mają się dobrze. Niektóre zaś zostały oznaczone jako płatne lub z linkiem zwrotnym, podczas gdy są darmowe. Ale już totalnym nieporozumieniem jest dla mnie zamienienie wszystkich katalogów Easy-Directory na EasyDir. Jakim cudem te dwa skrypty zostały ze sobą połączone? Przecież to zupełnie inna bajka i przed "aktualizacją" warto sprawdzić takie rzeczy. No i pojawiły się katalogi bez skryptu.

kornix bardzo dziwny problem. Proszę napisać dokładniej w jakim momencie się kasuje, czy to zawsze ta sama kategoria oraz upewnić się, że każda kategoria ma inną wartość użytkownika.

Za problemy z bazą wszystkich przepraszamy, rzeczywiście było kilka niedopatrzeń z naszej strony. Do jutra powinno udać się wszystko naprawić.

Jaka jest pewna metoda wykonania kopii wszystkich projektów? Czy zostaną one zapisane wraz z kategoriami projektów?

Wystarczy skopiować cały katalog z plikami projektów, przyporządkowania kategorii do wartości użytkownika, jak i cała konfiguracja programu znajdują się w pliku config.ini w katalogu programu. Natomiast sama kategoria dla każdego katalogu jest zapisana w bazie, jako wartość użytkownika.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Niestety nie udało mi się zauważyć w którym momencie została ona skasowana, ponieważ zauważyłem jej brak dopiero gdy chciałem do niej wrzucić katalog, stało się to z trzema różnymi kategoriami, numer był zróżnicowany oczywiście. Jeśli uda mi się ustalić kiedy się kasuje kategoria, na pewno napiszę.

A ja mam inną sprawę. Mianowicie wpisywałem przed chwilą niepospolicie długi opis dla jednej z moich stron, w opisie tym było w czi dópy synonimów, w pewnym momencie licznik możliwych kombinacji pokazał 0. To jakiś błąd w programie, czy tak powinno być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności