Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

stworzyłem nowy projekt i chciałbym sfiltrować katalogi aby wyświetliły się tylko z wartością użytkownika równą 1,2 i 8

zapisałem to tak

wartosc_uzytkownika = 1, 2, 8

jednak nie podziałało, jak mogę to inaczej zapisać? dodam że zapis

wartosc_uzytkownika = 1 AND
wartosc_uzytkownika = 2 AND
wartosc_uzytkownika = 8

też nie podziałał..

OR zamiast AND tez nie pomogło

Dopiero ten zapis podziałał:

(wartosc_uzytkownika = 1 OR
wartosc_uzytkownika = 2 OR 
wartosc_uzytkownika = 8)

nie ma metody bez powtarzania frazy "wartosc_uzytkownika"?

Jak z tym updatem? Można już bezpiecznie robić?

Tak można aktualizować bezpiecznie. Niedługo wprowadzimy opcję wykonywania kopii zapasowej wszystkich potrzebnych plików i w razie takich problemów zawsze będzie można przywrócić ustawienia.

kornix

można wpisać

wartosc_uzytkownika IN (1, 2, 8)

lub

wartosc_uzytkownika = 1 OR wartosc_uzytkownika = 2 OR wartosc_uzytkownika = 8

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Ja natomiast mam problem tego typu, że program się zainstalował ale się nie uruchamia i uparcie twierdzi że brakuje mu biblioteki libQtWebKit.so.4 mimo że ta istnieje w systemie i inne programy z niej korzystające nie mają problemu.System na jakim próbuje odpalić seolight to Debian.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

gielo taka sytuacja może wystąpić w 2 przypadkach:

- usunięto biblioteki dostarczone z programem

- uruchomiono program bezpośrednio z pliku wykonywalnego (nie przez skrót), przez co katalog roboczy był inny niż katalog programu i aplikacja nie mogła odnaleźć odpowiedniej bilioteki.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Jak odpalam ze skrótu mam

<unknown program name>(30867)/ ClientApp::doIt: Creating ClientApp

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dodałem stronę do wszystkich katalogów z jakimś PR, teraz mam problem z dodawaniem do tych o PR0,

bardzo pomocne było by wprowadzenie zmian:

1. Program PR0 i PR n/a pokazuje teraz tak samo, czyli PR0, a przecież to nie jest to samo.

2. Ilość BL, koniecznie musi sprawdzać w Y!

Myślę, że nie tylko ja będę bardzo wdzięczny za wprowadzenie tych zmian ;)

Przydałaby się opcja szybkiego ukrywania prawego panela, tak aby zostało jedynie okno przeglądarki. Można wyłączać po kolei 3 panele (do dodania, dodane, odłożone), ale znacznie szybciej i wygodniej byłoby po prostu kliknąć jeden przycisk lub jakiś klawisz skrótu.

Dopadł mnie dziwny problem tzn we wszystkich projektach nie wstawiany jest tytuł strony tylko wyświetlany jest ten pobierany z mata tagów. Po przeinstalowaniu programu problem znika, jednak po paru dniach znów jest to samo. Jakieś pomysły?

EDIT:

Już doszedłem do źródła problemu. Przy włączonym trybie Presell nie wstawiane są tytuły wpisów w momencie dodawania do katalogu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności