Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ program oparto na nowej wersji bibliotek wymagana jest ponowna instalacja.

Czy aby na pewno trzeba program odinstalować i zainstalować ponownie? Ja wykonałem po prostu instalację programu na starą wersję i zdaje się działać sprawnie. Czy jakieś biblioteki mogły się w takim razie nie wgrać?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cała masa katalogów na liście programu jest nieaktualna pod względem darmowy, bo są płatne

Mam dodane kilka tytułów w opcjach projektu jednak wchodząc na stronę formularza dodawania wpisu SEOkatalogów tytuły nie są wypełniane nawet po kliknięciu w górną ikonkę [Wypełnij] dlaczego tak jest ?--- juz wiem nie wypełniał, bo miałem włączony tryb presel

dodatkowo na - w moim przypadku wygląda zakup programu a raczej procedura ( męka) , powinno byc tak jak w seokatalogu place karta ,przelewem i za pare sekund mogę pobrać program , a nie czekac az łaskawie ktos sprawdzi przelew , wysyłać potwierdzenia masssssakra

a i jeszcze jedno

jaką ma funkcję opcja w menu

[Aktualizuj z bazą główną]

Koniq, to że baza ma wiele płatnych czy tez z wyłaczoną opcją rejestracji pecli i katalogów to podzięĸuj spamerom. sam zrezygnowałem z udostępniania ich publicznie za brak poszanowania mojej pracy przez spamerów dzięki którym nie byłem w stanie tego moderować.

[Aktualizuj z bazą główną] - jak mniemam ma na celu właśnie zaktualizowanie twojej nieaktualnej już bazy z ta na serwrerach seolighta

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

cała masa katalogów na liście programu jest nieaktualna pod względem darmowy, bo są płatne

Proszę w takim razie zgłosić nam te katalogi. Wystarczy poprawić informacje o nich w programie (opcja Moderuj katalog) - przy domyślnych ustawieniach program wyśle do nas odpowiednie zgłoszenie. Dzięki temu w zbliżającej się aktualizacji bazy poprawki zostaną wprowadzone.

jaką ma funkcję opcja w menu

[Aktualizuj z bazą główną]

Funkcja ta służy to synchronizowania katalogów w projekcie, z tymi znajdującymi się w pliku bazy. Jest to potrzebne właściwie tylko w przypadku, gdy mając załadowany projekt, zmieniono dane o katalogach w LightMenedżerze. W pozostałych przypadkach program sam zadba o synchronizację.

Do aktualizowania bazy z tą na naszym serwerze służy opcja Pomoc -> Sprawdź aktualizacje

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Aby zgłosić katalog, którego nie ma w bazie, należy go otworzyć w programie SeoLight, następnie kliknąć prawym przyciskiem myszy na stronie i w menu zamiast opcji Moderuj katalog powinna się pojawić Dodaj katalog do bazy.

Należy się również upewnić, że w ustawieniach programu w sekcji Wysyłanie zgłoszeń zaznaczona jest opcja po dodaniu nowego katalogu

Chcę uruchomić DEMO pod Linux/Ubuntu. Ściągnąłem plik na puplipt i widzę, że defaultowo otwiera się go przez... WINE (i oczywiście wyskakuje błąd : Could not open ... There is no application installed for executable files)!! WTF?!?! Wersja linuxowa otwierajna przez WINE, toż to zgroza. :)

edit. W końcu udało się. Wpierw musiałem wklepać w konsoli

Install nazwa_pliku katalog_docelowy

a następnie przejść do katalog_docelowy i kliknąć 2xLPM ;)

Wspomniany problem był spowodowany prawdopodobnie brakiem prawa do wykonywania (atrybut 'x') dla pliku instalatora. Domyślnie w Linuksie wszystkie pobrane z sieci pliki są zapisywane bez tego atrybutu.

Po pobraniu dema należy ustawić odpowiednie prawa:

chmod u+x 'SeoLight (demo)-Linux-x86-Install'

lub w graficznym menedżerze plików.

Jak jest z SEOKatalogami? Mam demo i właściwie to uzależniam jego kupno od kompatybilności z SEOKatalogami. Widziałem, że ktoś wcześniej zadaje to pytanie, ale nie doczekał się odpowiedzi. Dlaczego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności