Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

automatycznego sprawdzania na pewno nie dodadzą. A półautomatyczne to niby jak? Przecież żeby sprawdzić czy wpis został zaakceptowany to musisz znać jego adres lub używać wyszukiwania. I jakim cudem tego dokonać w takim programie jak SeoLight?

automatycznego sprawdzania na pewno nie dodadzą. A półautomatyczne to niby jak? Przecież żeby sprawdzić czy wpis został zaakceptowany to musisz znać jego adres lub używać wyszukiwania. I jakim cudem tego dokonać w takim programie jak SeoLight?
ale po co używasz słowa "na pewno" skoro nie masz o tym pojęcia. Pytałem się producenta o to, chyba lepiej wiedzą od Ciebie co dodadzą a czego nie :)

Czekam z niecierpliwością.

Pozdrawiam.

Ja chciałbym zapytać, w jaki sposób SeoLight sprawdza pozycję w google? Dla wybranych fraz SeoLight podaje wyniki które nie pokrywają się z wynikami wyszukiwania na stronie google.pl, anie też z wynikami które podaje program Free Monitor for Google (wyniki tego programu są w moim przypadku identyczne jak te na stronie google.pl).

Nie wiem, być może to ja przeoczyłem jakąś ważną opcję w SeoLight, ale nie potrafię uzyskać prawidłowych pozycji strony. Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że na końcu sprawdzanego adresu mam wstawiony slash, czy to może być przyczyną nieprawidłowych wyników?

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Darek82, rzeczywiście algorytm sprawdzania pozycji wymaga drobnej poprawki. Nie jest to wina slasha na końcu adresu. Dziękujemy za zgłoszenie błędu.

SilverT, być może słowa kluczowe znikły w wyniku aktualizacji programu z bardzo starej wersji. W starszych wersjach mogą się pojawiać problemy podczas aktualizacji kilka wersji wzwyż. W nowszych powinno to lepiej działać.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Od jakiegoś czasu nie podświetla mi kluczowych kategorii, jak mniemam jest to spowodowane tym, że mimo iż strona jest załadowana w 100% to pasek postępu jest pusty. Ktoś ma podobne doświadczenia?

edit: moj blad :] Nie wiem czemu i jak, ale wyłączyłem podświetlanie sam :)

Program jest dobry.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam pytanie. We wtorek(23.03.10) zamówiłem program. A zaraz tego samego dnia formularzem kontaktowym na stronie opisałem problem i do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi ani nic. Czy ktoś mógłby się ze mną skontaktować?

Od razu tu nadmienię jeszcze raz w czym problem: złożyłem zamówienie na program wchodząc przez link z tego forum. Wypełniłem formularz i otrzymałem maile wszystki + ten o płatnościach. Tylko, że kwota była 50zł a nie 100zł. Trochę się zdziwiłem tym wsumie. Ale wpłaciłem na konto 50zł po czym doszedłem do wniosku, że prawodpoobnie przez przypadek zaznaczyłem tam na dole opcję "kolejnej licencji" stąd taka niska kwota. Dlatego chciałbym się dowiedzieć skąd kwota w mailu 50zł? Jesli mam dopłacić 50zł bo jest to mój błąd to prosiłbym o jakąś odpowiedź.

zgłoszenie było z adresu: jacekszy0@op.pl

Nowy katalog oparty o skrypt SEOkatalog - Dinny

jacekszy0, dziwna sprawa. Maila wysłaliśmy jeszcze tego samego dnia ok. 50 min. po zamówieniu. Również byliśmy lekko zaskoczeni brakiem odpowiedzi i dzisiaj mieliśmy wysyłać maila ponownie. Widocznie poczta zawiodła (może została uznana za spam?).

W każdym razie wybrał Pan przypadkowo opcję tańszej licencji na drugi system. Prosimy o dopłacenie jeszcze 50 zł w celu zrealizowania zamówienia.

Pozdrawiamy i przepraszamy za kłopoty.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Tak myślałem, że zaznaczyłem przez przypadek kolejną licencję (eh mój błąd) no trudno. W każdym bądź razie

dokonałem teraz kolejnego przelewu na kwotę 50zł. Pewnie dopiero zaksięguje się już w poniedziałek.

W każdym bądź razie dziękuje za odpowiedź bo już sie martwiłem. A widzę, że to jest coś "zwalone" z tą pocztą na onecie :/ bo czasem mam problem z nią.

Jeśli jest taka możliwość to prosiłbym żeby po zaksięgowaniu się wpłaty jak będzie wysyłany jakiś mail do mnie na ten adres: jacekszy0@op.pl żeby również wysłać go z kopią? na adres: rehactiv@op.pl . Czy istaniała by taka możliwość? Bo jak coś jest walnięte z moją pocztą to odbiorę sobie szybko maila na tym drugim adresie przynajmniej.

Jeszcze raz Dziękuje :blush:

Witam jeszcze raz ja. Pragnę tylko poinformować, że odpisałem do Państwa z tego drugiego adresu mailowego: rehactiv@...

bo jak nadmieniłem na ten pierwszy główny w ogóle nie docierają maile.

Pozdrawiam

Edit: Dziękuje serdecznie za odpowiedź dzisiaj. Wszystko już działa i jestem bardzo zadwolony z programu ;)

Przyspiesza on prace bardzo ładnie i odciąża od żmudnej pracy.

Tylko mam jeden problem. Program nie uzupełnia mi pola: tytuł. W każdych katalogach. Opis, słowa kluczowe, mail itp. uzupełnia idealnie natomiast tytułu w ogóle nie chce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności