Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak, planujemy wprowadzić statystyki katalogowania.

Jednocześnie informujemy o nowej wersji SeoLight:

1. Poprawiono działanie programu dla tytułów lub słów kluczowych zawierających znaki '#'.

2. Dodano listę rozwijalną ostatnio używanych baz katalogów w oknie ustawień.

3. Dodano opcję odświeżania wszystkich kart na raz - Shift + F5 lub Ctrl + Shift + R.

4. Wprowadzono możliwość określenia wag, z jakimi mają być losowane tytuły, opisy lub artykuły.

5. Wprowadzono możliwość sekwencyjnego wstawiania tytułów oraz grup opisów i artykułów.

6. Zmieniono wygląd okna ustawień projektów.

7. Opcja "Zapisz odsyłacz jako link do wpisu" zapisuje teraz także anchor linka jako tytuł.

8. Dodano możliwość umieszczenia pola/kolumny 'skrypt' w raportach.

9. Automatyczne wypełnianie opisów poprawnie wywołuje przeliczenie znaków (np. SEOKatalogi).

10. Automatyczne wybieranie kategorii z list powoduje również pojawienie się drugiej listy z wyborem podkategorii (w skryptach, które tego wymagają).

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Nie wiem czy to tylko u mnie. Czy może taka była zmiana. Natomiast znikła mi możliwość w katalogach Seokatalog wpisywania w opisie linków URL. Tytuł się zmienia natomiast opisy z linkami nie wyświetlają się. Wcześniej jak kliknąłem na dany artykuł i następnie wypełnij jako opis wszystko był ok. Po aktualizacji taki sposób nie działa i nie wpisuje artykułu z linkami url.

Nie wiem czy to tylko u mnie. Czy może taka była zmiana. Natomiast znikła mi możliwość w katalogach Seokatalog wpisywania w opisie linków URL. Tytuł się zmienia natomiast opisy z linkami nie wyświetlają się. Wcześniej jak kliknąłem na dany artykuł i następnie wypełnij jako opis wszystko był ok. Po aktualizacji taki sposób nie działa i nie wpisuje artykułu z linkami url.

Chodzi o brak pozycji "Artykuł" i "Tytuł artykułu" w menu "Wypełnij jako"? Jeśli tak to usunęliśmy je, ponieważ wraz z wprowadzeniem sekwencyjnego wstawiania wszystko mogłoby się rozsynchronizować. Planujemy wprowadzić ułatwienie wstawiania linków do opisów, tzn. w ustawieniach projektu wpisywałoby się linki w opisach, ale o tym, czy program by je wstawiał, decydowałby użytkownik.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Nikt nie ma na nowej wersji dziwnego odświeżania na niektórych skryptach?

Podejrzewam, że ma to związek z poprawką pokazywania liczby znaków w opisach. Mam to na pewno na skrypcie prion.pl i jeszcze jakims (z wymaganym logowaniem) na tą chwile nie powiem, ale jak zobacze to dopisze. Strona po prostu miga ciągle i non stop się odświeża.

Ten drugi skrypt to INDEXU, ale zauważyłem też, że nie na każdej stronie na danym skrypcie się tak dzieje...

tez to mam ale nie skupialem sie nad tym za bardzo wiec nie jestem w stanie na ta chwile przytoczyc okolicznosci w jakich to zjawisko zaistniało. W kazdym razie zdarzało sie, ze strona po prostu w kołko sie odswiezała. Zwroce uwage jak bede katalogował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności