Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Zacząłem właśnie katalogowanie, zaimportowałem sobie opisy z pliku. Po dodaniu opisu do katalogu i dodatniu katalogu do ramki dodane, opis nie zostaje zaznaczony jako dodany. Musze ręcznie zaznaczać każdy dodany opis, inaczej dodaje mi nieustannie ten sam. Jak to rozwiązać?

Pracuje na Win7 64bit nie wszystkie programy działają w 64bit poprawnie, czy może mieć to jakiś związek?

pozdrawiam

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

davit, aby opis został oznaczony jako użyty, należy przenieść katalog do dodanych klikając na zieloną "fajkę" w nagłówku karty lub używając odpowiedniego skrótu (domyślnie Ctrl+D). Oznaczanie nie zadziała, jeśli katalog przeciągnie się myszką na listę Dodane.

dlaczego się program wywala? www.freebie.pl i na innych Zgreda indexu?

Prosimy określić dokładnie, w którym miejscu się wywala. Próbowaliśmy na kilku konfiguracjach i wszystko działało bez problemów.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

• 2 tygodnie później...

A ja mam taki problem. Nie wiem czy to po aktualizacji czy nie. Bo wcześniej nie odnotowywałem takich przypadków. Mam kilka kart i co wczytuje mi się skrypt Autorski to program się przycina i potem chyba ma jakieś wycieki pamięci bo pamięć leci 100mb, 200mb 300mb i dalej leci po pamięci...

Czy ktoś też tak miał czy to może problem u mnie jednostkowy?

Nowy katalog oparty o skrypt SEOkatalog - Dinny

A ja mam mała propozycję.

Czy dało by się wprowadzić do bazy katalogów małe komentarze? Wyświetlać by się miały po najechaniu myszką na nazwę katalogu czy precla.

Szczególnie przydatne przy preclowaniu, gdzie można było by wprowadzać informacje o preclu jaka ma być ilość znaków, ilość linków etc.

Za każdym razem muszę wczytywać się w regulamin:)

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Problem zawieszania się programu, zgłoszony przez ilgesu i jacekszy0 został już rozwiązany. Aktualizacja zostanie wydana jutro. Znajdą się w niej również poprawki związane ze zmianami w Google.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności