Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowałem dem, poustawiałem co trzeba, ale w zdecydowanej większości katalogów (80-90%) nie wstawia opisu strony.

Proszę sprawdzić czy nie jest włączony przypadkiem tryb Presell w menu Ustawienia -> Tryb Presell. Możliwe też, że zostały zmienione wyrażenia regularne dla pól formularzy.

Tryb presell nie jest włączony. A to drugie to co konkretnie oznacza i jak sprawdzić?

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ponawiam prośbę z wersją dla linuksa aby autor poprawił coś w silniku ładującym stronę albo zmienił go bo trwa to wieczność.

Jest to jak na razie jedyny zgłoszony przypadek, sami sprawdzaliśmy na kilku konfiguracjach i zawsze program działał normalnie. Mamy więc podstawy przypuszczać, że to nie wina programu, ale specyficznej konfiguracji systemu. Oczywiście nie wykluczone, że z programem jest coś nie tak.

Dawno temu również zgłaszałem tę usterkę (mailownie), jednak później przerzuciłem się na windowsa i nie śledziłem już czy zostało to poprawione.

SiteAlert - monitoring stron internetowych

jak dodaje recznie url do paska narzedzi i wpis jest ok to jak go przenieść na lise dodanych.

I czy listata dodadnych odłozonych zapisuje sie z projektem , żeby 2 x nie przekładać url

Tom oczywiście nie powinno być problemów. Postaramy się to uwzględnić.

jak dodaje recznie url do paska narzedzi i wpis jest ok to jak go przenieść na lise dodanych.

Należy najpierw dodać taki katalog do bazy. Wystarczy kliknąć PPM na stronie i wybrać Dodaj katalog do bazy.

I czy listata dodadnych odłozonych zapisuje sie z projektem , żeby 2 x nie przekładać url

Tak katalogi na listach Dodane i Odłożone zapamiętywane są na stałe w projekcie.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności