Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to, że już pisałem o tym powyżej ;) Nie ustawisz tego odpowiednio, bo pola mają nazwy w stylu form[1], form[2] itd...

Co do bazy... SilverT, forsujemy możliwość normalnego pola tekstowego, w którym będziesz sobie mógł nawet napisać "moderator jest kretynem" :P

• 2 tygodnie później...

mam bazę katalogów w postaci:

katalog1.pl

katalog2.pl

.

.

.

katalog500.pl

Nie ma własciwości PR,moderowany,...,

Jest sama nazwa katalogu.

Jak Zaimportowac taką listę . Bo wyskakuje mi komunikat ...ma niewłaściwą strukturę....

Do każdej strony w projekcie mam kilka opisów z synonimami. Jak sprawdzić, ile razy dany opis został użyty? Taka informacja pozwoli zachować "pseudo-unikalność" opisu. Jeśli takiej funkcjonalności nie ma, to czy dałoby radę ją dodać?

Podbijam, to byłaby bardzo przydatna funkcja

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Super. Dzięki. Idealnie byłoby, gdyby te dane były łatwo dostępne, np: w czasie dodawania strony do katalogu po kliknięciu prawym klawiszem pojawia się menu zawierające m.in. listę dostępnych opisów. Liczba użyć danego opisu mogłaby wyświetlać się w nawiasie na końcu nazwy opisu.

Ja nie potrzebuję żadnych szczegółowych raportów typu gdzie został użyty dany opis, kiedy, od kiedy itd.

Przepraszam, jeżeli ten temat już się pojawił, ale nie sposób przejrzeć dokładnie całych 6 stron wątku.

Czy SeoLight w pełnej wersji umożliwia generowanie precli z opcją mieszania akapitów? W wersji demo jest tylko jedno okno do wprowadzania treści artykułu. Nie znalazłem podziału na akapity.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności