Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam taką propozycję aby była możliwość zwężania pól: presell, data dodania itp a nie tylko adresu bo w tej chwili np pole PR zajmuje mi miejsce, które może zwolnić na lepszą widoczność stron katalogu i zachować dobą widoczność wszystkich pól...

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za aktualizację, bardzo fajna. Przydałaby się jednak możliwość wyłączenia tego podwójnego kliknięcia i wyświetlenia okna podręcznego. Działa to bowiem nie tylko w polach typu input/textarea. Poza tym wolałem, gdy dało się dwukrotnym kliknięciem zaznaczyć słowo.

Edycja: Wcześniej dało się dwukrotnym lub trzykrotnym kliknięciem zaznaczyć tytuł wpisu, teraz już jest to niemożliwe, tak więc bardzo proszę u zrobienie tego okna podręcznego jako opcji możliwej do wyłączenia.

Przydatna byłaby funkcja, która wspomagałaby pisanie artykułów z synonimami ;) - wiadomo, że program służy w głównej mierze już do dodawania artykułów czy wpisów, ale niezwykle uatrakcyjniłoby go wprowadzenie takiej funkcji - coś w stylu crewriter.com. Taką propozycję do realizacji na wolny czas... :)

To jeszcze ja dorzucę swój pomysł. Przykładowo mam włączoną listę katalogów, by były tylko darmowe. Jednak jak trafi mi się kod z PiO do katalogów płatnych to muszę zmienić filtrację mym mógł go dodać do listy dodanych. Można to jakoś rozwiązać? Przykładowo po wklejeniu do url adresu katalogu można by było dodać go do dodanych, lub coś w tym stylu?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Znaleziony błąd: w bazie programu jest katalog katalog.pl (bez www) na skrypcie, powiedzmy, qlweb. Znajduję w necie ten katalog pod adresem www.katalog.pl (z www) i widzę, że działa on na WebMini. Ponadto w dolnym pasku programu mam ikonkę, że katalogu w bazie nie ma. Klikam skrót do dodania/moderacji katalogu lub też klikam "RMB -> Dodaj katalog do bazy" i pojawia mi się informacja, że się nie da. Nie pamiętam jak dokładnie brzmi to info, ale coś, że nie znaleziono adresu lub coś w ten deseń.

Edycja: przed chwilą przytrafiła mi się podobna sytuacja tylko w drugą stronę z www. Prawdziwy adres katalogu był bez www, a w bazie było z www i oczywiście innym skryptem. Trzeba to było edytować w managerze. Wiem już jak brzmi ta informacja - Nie znaleziono katalogu w bazie.

Od jakiegoś czasu podczas rejstracji seo czy wp mam sprawdzanie czy jestem człowiekiem "coś ala ban od google". Jak wpisuje adres w przegladarce wszystko jest ok, a w seoligtht :

We need to make sure you are a human. Please solve the challenge below, and click the I'm a Human button to get a confirmation code. To make this process easier in the future, we recommend you enable Javascript.

Type the two words:

Try another challenge Get an audio challenge Help

Spotkał się ktos

Od jakiegoś czasu podczas rejstracji seo czy wp mam sprawdzanie czy jestem człowiekiem "coś ala ban od google". Jak wpisuje adres w przegladarce wszystko jest ok, a w seoligtht :

...

Tak się dzieje przy wyłączonym JavaScript. Wystarczy na czas rejestracji włączyć obsługę JS.

Za wszystkie wyżej wspomniane błędy i propozycje dziękujemy. Błędy będziemy eliminować a sugestie wprowadzać w przyszłych aktualizacjach.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

a ja mam problem z jednym katalogiem, którego nie sposób odrzucić, kilkanaście razy przy jednym projekcie się pojawia nie wiadomo skąd;)

chodzi o ten katalog https://www.turystyka.w-pigulce.pl/

ma z nim ktoś jeszcze problem?

może to jakiś uprzywilejowany kat?:P

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

OK, to teraz parę moich uwag, Ubuntu 10.04 + Gnome.

SeoLight 1.14 i 1.16 (po ręcznej aktualizacji, oczywiście nie wiem czy działa automatyczna aktualizacja - pkt. 2 bo jeszcze nie ma nowszej wersji).

1. Brak przycisków (domyślam się, że tam powinny być).

seol1.png

2. Program się nie aktualizuje. Informuje, że jest nowa wersja, oraz o tym, że trzeba zamknąć aplikację. Po potwierdzeniu nic się nie dzieje. Trzeba pobrać ręcznie ze strony.

3. Czy da się zapamiętać układ kolumn? Po każdym uruchomieniu jest ładowany domyślny, czyli nic nie widać oprócz nazwy katalogu i PR. :)

seol2.png

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

Ja posiadam debiana i na nim korzystam z seolighta. Jak pamiętam aktualizację robisz odpalając jakiś plik z konsoli bezpośrednio, a nie spod programu. Nie wiem czemu akurat tak ale działa.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności