Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzenie kopii zapasowych wiąże się z kilkoma dodatkowymi czynnościami, które mogłyby zostać zautomatyzowane jeśli by pliki mogły być wysłane na wybrany FTP. Teraz trzeba zrobić kopię, wrzucić pliki na jakiś nośnik lub przesłać sobie na maila, potem na drugim komputerze odebrać kopię i zaimportować. W przypadku wykorzystania FTP proces byłby skrócony jedynie do kliknięcia w "wyślij kopię na FTP", a później na kliknięciu "pobierz kopię z FTP".

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

zrzut1.jpg

zrzut2.jpg

Mam problem ze zduplikowanym zestawem w jednym z projektów. Nie mogę tego duplikatu usunąć, ani modyfikować - po usunięciu pojawia się przy kolejnym otworzeniu projektu. Wygląda to tak, jakby został automatycznie skopiowany domyślny zestaw. Może ktoś spotkał się z tym problemem i wie jak go rozwiązać?

Mógłbym nawet utworzyć nowy projekt i przepisać wszystkie dane, ale jak przenieść do nowego projektu informacje o dodanych katalogach? Zgłoszenie problemu wysyłam również do Complay.

Jesteś bezczelny, nieuprzejmy i nie przepuszczasz kobiet w drzwiach? Zapraszam na ulubione24.pl

Tomaan, link który podałeś wyświetla wszystkie backlinki, pochodzące także z tej samej domeny. Nasz program sprawdza jedynie ilość linków zewnętrznych, co jest chyba bardziej przydatną informacją.

Mam problem ze zduplikowanym zestawem w jednym z projektów. Nie mogę tego duplikatu usunąć, ani modyfikować - po usunięciu pojawia się przy kolejnym otworzeniu projektu. Wygląda to tak, jakby został automatycznie skopiowany domyślny zestaw. Może ktoś spotkał się z tym problemem i wie jak go rozwiązać?

Problem został już rozwiązany, przyczyną było prawdopodobnie istnienie dwóch projektów o tej samej nazwie, ale pod innymi nazwami plików.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Czy można by w przyszłości wprowadzić coś takiego jak podświetlanie wybranych słów kluczowych z opisu?

Chodzi mi o to, żeby łatwiej można odnaleźć w tekście słowa do podlinkowania(mogłyby to być frazy z "nazwy linku", które wprowadzamy ustawieniach projektu/adresy/nazwa)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Niestety nie ma ;)

A nie wystarczyłoby wstawienie linków od razu do opisu w ustawieniach projektu? W ten sposób program będzie automatycznie wstawiał opisy z linkami. W przypadku częstego linkowania jest to chyba lepsza opcja niż ręczne wstawianie linków po wypełnieniu.

Kwestia jest taka, że linków może być od 0 do 3 w zależności od katalogu lub od długości opisu. W tej chwili są dwa wyjścia: albo wstawić 3 linki od razu w opisie i nadmiar kasować, albo wstawiać potrzebną liczbę linków. Jest inne rozwiązanie?

Mam problem z zawieszającym sie Seolightem, zarówno na XP SP 3 32 bit, jak Windows Vista 64 bit, po dodaniu nowego opisu, do już istniejącego projektu następuje jego zamknięcie, również przy próbie zmiany sposobu dodawania, np na losowy lub sekwencyjny, nawet zaznaczenie wykorzystanego opisu i zatwierdzenie zmiany powoduje zamknięcie. Ma ktoś cos podobnego, pojawiło się po ostatniej aktualizacji.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

w sumie można stworzyć 3 rodzaje opisów, dla 1 linka, dla 2 i dla 3

co do zawieszania to ja również mam z tym problem, wczoraj w ciągu godziny 5 razy, dzisiaj jak na razie działa

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Kwestia jest taka, że linków może być od 0 do 3 w zależności od katalogu lub od długości opisu. W tej chwili są dwa wyjścia: albo wstawić 3 linki od razu w opisie i nadmiar kasować, albo wstawiać potrzebną liczbę linków. Jest inne rozwiązanie?

Tu można zastosować następującą metodę:

1. Stworzyć osobne grupy z opisami zawierającymi 1, 2 lub 3 linki. Opisy powinny zawierać linki w znacznikach HTML.

2. Wyłączyć automatyczne wstawianie linków (przycisk "Linki" na pasku narzędzi).

3. Dla katalogów wymagających linków można szybko uzupełnić wstawiony opis linkami wciskając Ctrl+B (BBCode) lub Ctrl+G (HTML).

Dodatkowo jeśli zazwyczaj natrafiamy na katalogi wymagające np. 3 linków, tylko tą grupę zaznaczamy do użycia. W ten sposób program będzie w większości przypadków wstawiał dobry opis, a w pozostałych przypadkach wstawiamy ręcznie opis z określonej grupy.

Mam problem z zawieszającym sie Seolightem, zarówno na XP SP 3 32 bit, jak Windows Vista 64 bit, po dodaniu nowego opisu, do już istniejącego projektu następuje jego zamknięcie, również przy próbie zmiany sposobu dodawania, np na losowy lub sekwencyjny, nawet zaznaczenie wykorzystanego opisu i zatwierdzenie zmiany powoduje zamknięcie. Ma ktoś cos podobnego, pojawiło się po ostatniej aktualizacji.

Czy wspomniana sytuacja dzieje się niezależnie od tego, czy projekt jest załadowany czy nie? Jeśli występuje tylko przy załadowanym projekcie, to proszę sprawdzić, czy dzieje się tak zawsze, czy tylko jeśli są otwarte karty, a w nich wypełnione formularze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności