Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Czy istnieje możliwość dodania funkcji zwijania grup. Gdy ma się kilka grup, a w każdej kilka projektów to lista robi się bardzo długa. Jeżeli zwija się ją w oknie edycji to program nie pamięta tego, a oknie dodawania w ogóle nie ma takiej możliwości.

A tak w ogóle to program naprawde super!

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

W liście wyboru projektu (w głównym oknie programu) też można zwijać grupy, poprzez dwukrotne kliknięcie na nie. Niestety stan nie jest zapamiętywany, ale postaramy się poprawić to w przyszłej aktualizacji.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Mam kilka pytań:

1- jak szybko przełożyć katalog do "odłożonych"?

2- czy program rejestruje automatycznie w katalogach ? np. spedmarket.pl?

3- czy dodając link do opisu zgłaszając stronę do katalogów, zostanie on wyłączony w przypadku gdy katalog nie akceptuje linków w opisie?

Program co chwilę mi się wyłącza błędem!

Nie da się pracować! We wcześniejszej wersji zamykał się po edycji profilu konta, teraz przy dodawaniu do katalogu następuje błąd, np. w yetti.pl

Proszę coś z tym zrobić. To na 10000& wina softu nie mojego systemu.

Edit:

Namierzyłem problem: wywala program w momencie gdy po próbie dodania do jakiegoś katalogu, np. SEO Katalogu, katalog zwraca komunikat błędu, czyli. że strona ma za niski PR lub już istnieje, wtedy wywala soft. Jeśli dodaje do katalogu to wszystko gra.

... Namierzyłem problem: wywala program w momencie gdy po próbie dodania do jakiegoś katalogu, np. SEO Katalogu, katalog zwraca komunikat błędu, czyli. że strona ma za niski PR lub już istnieje, wtedy wywala soft. Jeśli dodaje do katalogu to wszystko gra.

Przyczyną takich problemów często jest program antywirusowy albo firewall. Proszę spróbować wyłączyć te narzędzia i sprawdzić działanie programu.

Pytanie odnośnie wysyłania danych, w ustawieniach napisane jest, że:

nic nie jest wysyłane przy pracy z light menadżerem ale jeśli zaznaczę poniżej opcję wysyłania danych po dodaniu nowego katalogu no to jak.. ? Nowe strony dodajemy przecież w Light Menadżerze czyż nie?

Nowe strony można też dodawać bezpośrednio z programu. Wystarczy otworzyć taki katalog i wywołać menu kontekstowe przeglądarki. Zamiast opcji "Moderuj katalog" pojawi się wtedy "Dodaj katalog do bazy". To właśnie takiego dodawania tyczy się opcja wysyłania danych po dodaniu nowego katalogu.

Tak, ponieważ taka jest idea kopii zapasowej. Łączenie w jeden plik ułatwia zarządzanie taką kopią. Bez tego funkcja ta niewiele by się różniła od ręcznego kopiowania projektów i bazy.

Tak, ponieważ taka jest idea kopii zapasowej. Łączenie w jeden plik ułatwia zarządzanie taką kopią. Bez tego funkcja ta niewiele by się różniła od ręcznego kopiowania projektów i bazy.
Rozumiem, ok.

Kolejne pytanie, które wynikło z eksploatacji softu :) Bazę mam na zmapowanym FTPie, projekty domyślnie na dysku C, dlaczego przy odłączonym FTP program nie otwiera projektów, zwraca błąd? Przecież one sa oddzielnie, dopiero jak połączę się z FTP to otwiera projekty w programie.

To nie błąd jakiś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności