Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Z bazą katalogów da się w SL zrobić sporo rzeczy - odpowiada za to oddzielny moduł.

W tym importować z txt i csv.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

No tak, mam listę adresów jeden pod drugim, z tego co czytałem w helpie to można importować z pliku txt ale muszą być tabulatory jakieś, a zmiana tego pliku do rozszerzenia csv nic nie daje - niepoprawny układ pliku czy coś...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Tabulatory (dla pliku txt) lub średniki (dla CSV) są wymagane tylko w przypadku występowania wielu kolumn. Jeśli w pliku znajduje się tylko jedna kolumna, czyli lista adresów jeden pod drugim, to nie są wymagane separatory. Natomiast zawsze wymagany jest pierwszy wiersz z nazwami kolumn. Czyli dla pojedynczej kolumny adresów, wiersz ten powinien zawierać wyraz adres.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Może zaznaczyłeś, że ma nieaktualizować katalogów istniejących w bazie a tylko dodać nowe (przycisk NIE)?

I TAK klikałem i NIE

Nawet usunołem wszystkie adresy z głównej bazy, bo myslalem że sie zdarzały powtarzające. To mi dodało tylko dwa... ehhh po pier...

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Problemem okazały się niepotrzebne spacje na końcu adresów. Program uznaje takie adresy za błędne i dlatego importuje tylko 30 wpisów. W najbliższej aktualizacji zostanie to poprawione.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności