Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W ten sposób zachowane były stare kryteria, ale zrobiłby się ogromny nieporządek w bazie - zapewne wielu nowych użytkowników nie mogłoby się tym połapać.

Rozumiem - starzy użytkownicy się nie liczą ;) Joke.

Czy dało by się w związku z tym zrobić w kolejnej aktualizacji funkcję, która by pozwalała w Lightmeneger zmienić (np. na zasadzie wyboru z listy) kategorię utworzoną w oknie grup katalogów? To by mi praktycznie rozwiązało problem :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Skutkiem ubocznym wprowadzenia nowych grup katalogów jest utrata informacji o widocznych kolumnach na listach i ich rozmiarach oraz o widocznych etykietach na pasku stanu.

Tyczy się to również sortowania. Po prostu należy włączyć widoczność kolumny PR i posortować wg niej.

Co do kategorii (grup), to definiuje je użytkownik, dlatego my nie mamy wpływu na to co znajdzie się w grupie "Informatyka" lub innej. Widocznie katalogi zostały przez kogoś błędnie przypisane do innej grupy.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Mam pytanie czy da się wprowadzić w generatorze tekstów w przyszłości, ilość słów która ma być zmieniona? Bo teraz mam tekst i ma on 10 000 kombinacji, ale wiadomo, że kombinacje to przykładowo tekst cały standardowy i zamienione 1 słowo i to już jest 1 kombinacja. Chciałbym żeby była możliwość, że ustawiam sobie że np. po każdej generacji zmienione zostało 40 słów i wtedy mi pokazuje ile w tym momencie jest kombinacji, bo tekstu i tak nigdy nie użyję 10 000 razy, a przy jednoczesnej zmianie tylu słów tekst jest bardziej unikalny.

Auto Giełda Podlaska -

https://auto-podlasie.pl

Bezpłatne ogłoszenia motoryzacyjne

Rzeczywiście, taka funkcja na pewno zwiększyłaby unikalność generowanych tekstów. Pomyślimy nad nią, jednak nie obiecujemy szybkiego wprowadzenia, ponieważ na pewno będzie kosztować sporo pracy.

czy funkcja "moderuj katalog" działa tylko w obrębie danego projektu?

wydawało mi się, że działa to globalnie ale teraz przy moderacji(odznaczam darmowy bo katalog jest płatny) przy innym projekcie ten sam jest w darmowych.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Funkcja "moderuj katalog" działa globalnie. Być może to jest jakiś pojedynczy przypadek, albo po zmoderowaniu katalogu dokonano aktualizacji bazy, co mogło spowodować przywrócenie starych wartości.

Dla każdego katalogu tak się dzieje?

jeszcze nie wiem czy do każdego bo problem zauważyłem niedawno (po aktualizacji), przerobiłem całą listę a później wymoderowane katalogi pojawiały się w nowych projektach, teraz sobie zapisuje te katalogi tak że będę mógł coś więcej powidzieć

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności