Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Potem się dziwić, że debile pozycjonują za grosze... więcej szacunku dla ludzkiej pracy oraz czasu!

a to niby było do kogo i o czym?

z tego co widzę to w projekcie jest do zmiany "stopień unikalności", jeszcze nie sprawdzałem jak to działa ale chyba można tym zmienić poziom mieszania;)

faktycznie !!! dzięki :) potestujemy :(

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak Wam dziala filtrowanie po aktualizacji? utworzyłem filtr, w dodatkowych kryteriach mam: darmowy AND link_zwrotny = 0 a i tak mam na liscie płatne katy (w moderacji katalogu odznaczone, ze darmowy)

hmmm a jak zaznacze i odznacze ponownie "Darmowy" to wtedy załapuje i znika

widze że ludzie "biznesu" się zdenerwowali. Jeżeli ktoś pozycjonuje swoja stronę to chyba wersja aplikacji na jedne projekt powinna być tańsza. Czemu mam płacić tyle samo co firma, zarabia na swoje utrzymanie, pensję. A ten koleś zaczyna besztać gimnazjalistów... brak mi słów...

PROPOZYCJA

Czasami często brakuje mi możliwości importowania tytułów, czasami mam ich ze 30 ^_^ Przydała by się taka opcja jak import opisów, albo jakieś ułatwienie, że wystarczy wkopiować tytuły jeden pod drugim i program sam sobie pobierze.

dzięki

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Mam takie pytanie: jak zrobić by wyeksportować dodane katalogi i następnie w nowym projekcie dodać je jako "do dodania". Po prostu na jednej stronie poświęciłem czas i przeleciałem wszystkie darmowe katalogi, bez linka zwrotnego i teraz dalej chciałbym to wykorzystać. Wprawdzie mogę zduplikować projekt i działać na tych już dodanych, ale przy paru stronach zacznie się to mieszać

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Mam takie pytanie: jak zrobić by wyeksportować dodane katalogi i następnie w nowym projekcie dodać je jako "do dodania". Po prostu na jednej stronie poświęciłem czas i przeleciałem wszystkie darmowe katalogi, bez linka zwrotnego i teraz dalej chciałbym to wykorzystać. Wprawdzie mogę zduplikować projekt i działać na tych już dodanych, ale przy paru stronach zacznie się to mieszać

Sprawdzone katalogi które już są w tabeli dodane eksportuj jako raport przez CSV zaznacz opcję adres katalogu i na samej górze opcja pierwszy wiersz z nazwami kolumn gdy będziesz eksportował dopisz rozszerzenie .txt do nazwy pliku. Zapisz plik, otwórz menadżera baz danych, daj Nowa, zapisz bazę, daj import załaduj wyeksportowany plik i naciśnij NIE.

Gotowe, możesz używać bazę do nowych projektów. :)

RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci !

Program jest Ok, ale baza katalogów nie jest Ok.

Proponuję wprowadzić płatną (nawet abonament), często moderowaną bazę dobrych katalogów, które działają.

ja tam sobie listę sam moderuje, na początku jest problem ale później już z górki, myślę, że większość ludzi robi to samo

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Demo: Przy każdym uruchomieniu programu wczytywana jest standardowa baza 900 katalogów.

Nie można zmienić bazy.

Zablokowany pasek adresu - można otwierać tylko katalogi z bazy.

Ograniczenie raportów do 10 wpisów.

Podczas wypełniania formularzy dopisywany jest tekst "-- Seolight".

Wyłączona opcja "Zgłoś jako niedziałający".

Sprawdzanie pozycji tylko dla określonych adresów.

Wyłączone sprawdzanie PR.

Wyłączona możliwość autorejestracji do WordPress'ów.

Nie można tworzyć nowych baz.

Nie można usuwać standardowych katalogów z bazy.

Baza może mieć maksymalnie 1000 katalogów.

Podczas zaawansowanej edycji opisów, nie można zapisać wyników oraz zaznaczać tekstu.

W pełnej jest jeszcze więcej katalogów

W pełnej jest ponad 5000 katalogów :)

Program jest Ok, ale baza katalogów nie jest Ok.

Proponuję wprowadzić płatną (nawet abonament), często moderowaną bazę dobrych katalogów, które działają.

Przecież jest możłiwość stworzenia sobie własnej bazy, w czym ty masz problem ?

Tą dostajesz jako gratis do programu więc ja osobuście to nie widze żadnego problemu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

yeden o ile mi wiadomo to autor reklamuje do sprzedaży program do półautomatycznego katalogowania SeoLight, a nie bazę precli i katalogów :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności