Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o wybranie katalogów dla projektu (filtrowanie), to wystarczy utworzyć odpowiedni filtr. W oknie tworzenia filtrów w obszarze "Grupy" należy przeciągnąć odpowiednie grupy z listy Wszystkie grupy do listy Należy do jednej z.

Podobnie sprawa ma się jeśli chodzi o wyeksportowanie z bazy wybranych katalogów za pomocą LightMenedżera: wystarczy przefiltrować odpowiednio listę w LM i wtedy wyeksportować.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

• 3 tygodnie później...

Zakupiłem ostatnio program i muszę powiedzieć, że generalnie jestem zadowolony. Pierwsza rzecz, której mi brakuje to coś w stylu listy wielopoziomowej dodanych katalogów. Można by wtedy sobie poukładać precle w ten sposób, że byłoby wiadomo, który linkuje do pozycjonowanej strony, a który linkuje do artykułu z precla linkującego do strony. Ewentualnie mógłby być jakiś różnokolorowy znacznik i możliwość dowolnego ułożenia precli na jakiejś osobnej liście. Teraz sobie to wszystko robię w Excelu, ale męczące jest to wycinanie adresów i wklejanie oraz lubię mieć wszystko w jednym miejscu. Wiem. Wygodny jestem;). Druga rzecz to jakiś ptaszek do zaznaczenia jednym kliknięciem, czy dany artykuł został zindeksowany. Dodatkowo, gdyby program sam sprawdzał po wydaniu polecenia, czy nastąpiła indeksacja, to już w ogóle mucha nie siada:)

Ja korzystam z niego już chyba z rok czasu w wersji na linuksa i przy katalogowaniu ręcznym ten program jest wręcz nie oceniony. Upraszcza i przyśpiesza wiele rzeczy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...

W jaki sposób w ustawieniach projektu, w opisie - dodać linki tak aby przy dodawaniu do katalogu te linki mi nie znikały gdy program wkleja opis w formularzu ?

Dodam że tekst jest odpowiedniej długości, przy której można umieścić linki w opisie.

Oczywiście chciałbym aby link nie był do adresu głównego tylko do podstrony.

• 2 tygodnie później...

To tylko u mnie czy u was też SeoLight przy wczytywaniu każdego katalogu ustawia PR=0, nawet przy katalog.gazeta.pl czy gwiazdor??

Błąd programu czy to coś innego? Dodam, że dzisiaj pokazała mi się aktualizacja katalogów ale to chyba nie ma nic wspólnego (a może ma)

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

a może skorzystaj z opcji aktualizacji pr dla tych katalogów ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

notepad++

ctrl+f

zamień

do zamiany: "

zamien na: puste

na samym dole "wyrażenie regularne"

zamien wszystko

Tyle :placze:

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności