Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy możliwe jest wykonanie takiego czegoś w przypadku synonimów, że nie zaznaczam tylko jednego słowa, tylko całe wyrażenie i do niego pojawiają mi się synonimy?

Możesz sobie potworzyć synonimy całych wyrażeń samodzielnie i z nich korzystać, w bazie programu nie ma czegoś takiego.

Czy możliwe jest wykonanie takiego czegoś w przypadku synonimów, że nie zaznaczam tylko jednego słowa, tylko całe wyrażenie i do niego pojawiają mi się synonimy?

Możesz sobie potworzyć synonimy całych wyrażeń samodzielnie i z nich korzystać, w bazie programu nie ma czegoś takiego.

Chodziło mi o to, czy raczej można by taką opcję wprowadzić, ponieważ było by to praktyczniejsze.

• 3 tygodnie później...

A mam pytanie co do opcji "stopień unikalności" przy opisach. Jak to dokładnie działa? Ile % ustawić, aby wyciągnąć jak najbardziej unikalne opisy przy wykorzystaniu ich do X katalogów? :)

Mam taki problem:

2nk7uye.jpg

nie mogę na pewno dodawać do katalogów easydir, nie wiem jak do innych, co mam zrobić?

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Przyczyną jest zapewne ustawienie wstawiania sekwencyjnego w projekcie (dla opisów, artykułów lub tytułów). Innym powodem może być wyłączenie wstawiania wszystkich tytułów (odznaczenie fajki w ustawieniach projektu).

Są to dwa znane nam błędy i pracujemy nad ich poprawieniem.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Faktycznie, wszystkie tytuły były odznaczone.

Taki prosty błąd a nie mogłem znaleźć :P

Dzięki!!!

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności