Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Z ciekawości zainstalowałem :)

Czy nie uważacie że opcje "Uznaj za niepotrzebne", "Do dodanych" i "Odłóż na później" powinny znajdować się pod ikonkami nad kolumną z katalogami? Niby jest przycisk "Do dodanych" na karcie ale to trzeba myszką na drugi koniec ekranu jechać ;)

W danym projekcie można wpisać kilka tytułów strony i będą one losowane, jeżeli chcę mieć kontrolę nad ilością linków z odpowiednim tytułem muszę dla każdego z nich tworzyć osobny projekt?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Podczas dodawania wpisu kursor myszy znajduje się zazwyczaj w oknie przeglądarki, mniej więcej na środku. Gdyby przyciski były nad listą katalogów, byłyby na tej samej wysokości co przycisk, ale oddalone bardziej w prawo. A tak to przycisk 'Do dodanych' znajduje się zazwyczaj nad kursorem lub delikatnie w lewo. Jest jeszcze skrót Ctrl+D.

Odnośnie drugiego pytania, to obecnie niestety trzeba w takim przypadku tworzyć osobnych projekt, dlatego planujemy stworzyć zestawy, czyli ustawienia projektu różniące się zbiorem tytułów, słów kluczowych, opisów itp.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Piszesz o jednej opcji, ja pisałem o kilku. Może i kursor jest po środku ale i tak trzeba z nim pojechać w stronę kolumny z katalogami żeby zmienić katalog. To są oczywiście drobiazgi ale ... ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Odnośnie drugiego pytania, to obecnie niestety trzeba w takim przypadku tworzyć osobnych projekt, dlatego planujemy stworzyć zestawy, czyli ustawienia projektu różniące się zbiorem tytułów, słów kluczowych, opisów itp.

a kiedy wersja z takowymi zestawami się pojawi? bo w obecnej sytuacji to mija się z celem tworzenie kilku projektów do jednej strony i przebieraniu w katalogach

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Ponieważ są to większe zmiany, to najbliższy możliwy termin prawdopodobnie za miesiąc. Chociaż jeśli będzie więcej zgłoszeń to odłożymy inne zmiany, a tą wprowadzimy najpierw i być może ukaże się szybciej.

z tego co widzę to bardzo młody program, oby nie skończył tak jak inne "sprytne" programy, które na początku szalały z aktualizacjami i wsparciem technicznym a później zamilkły.. chyba już nic nie będą miały do powiedzenia..

właśnie zainstalowałem demo i już niemiła niespodzianka

błąd o treści

"nie można utworzyć bazy- plik jest używany przez inny program lub brak prawa do zapisu"

dodam że korzystam z Visty

z tego co widzę to bardzo młody program, oby nie skończył tak jak inne "sprytne" programy, które na początku szalały z aktualizacjami i wsparciem technicznym a później zamilkły.. chyba już nic nie będą miały do powiedzenia..

właśnie zainstalowałem demo i już niemiła niespodzianka

błąd o treści

"nie można utworzyć bazy- plik jest używany przez inny program lub brak prawa do zapisu"

dodam że korzystam z Visty

jakbyś śledził temat byś wiedział, że ten błąd był już poruszany i że nie jest to wina samego programu tylko praw zapisu w katalogach w ukochanej viście :P

a rozwiązanie jest proste, zainstaluj program w innym katalogu niż program files

jakbyś śledził temat byś wiedział, że ten błąd był już poruszany i że nie jest to wina samego programu tylko praw zapisu w katalogach w ukochanej viście :)

a rozwiązanie jest proste, zainstaluj program w innym katalogu niż program files

przyznaje, nie czytałem, ale dzięki za info ;)

Błędne działanie w WP jest spowodowane silnikiem WebKit, a właściwie błędem w skrypcie WordPress. Pracujemy nad problemem, ale może być trudny do wyeliminowania. W nowszych WordPressach powinno być wszystko w porządku.

Dostępna jest nowa wersja programu:

1. Wprowadzono kilka nowych skrótów: F5 (odśwież), Backspace (wstecz), Ctrl+F (wyszukiwanie na stronie).

2. Poprawiono automatyczne wysyłanie formularzy.

3. Poprawiono automatyczne wypełnianie w niektórych katalogach. Uwaga! Aby zmiany były widoczne należy po aktualizacji wejść w Ustawienia -> Formularze i nacisnąć przycisk 'Przywróć domyślne'.

4. Ułatwiono przypisywanie katalogów do kategorii poprzez możliwość definiowania skrótów oraz umieszczenie specjalnego przycisku na pasku narzędzi.

5. Dodano możliwość przypisywania skrótów dla akcji w menu kontekstowym przeglądarki.

W następnej wersji postaramy się dodać wspomniane 'zestawy' do projektów.

Jednocześnie mamy pytanie do użytkowników: nadal potrzebna jest wyraźna, osobna czarna lista, czy wystarczy (dodane teraz) ułatwienie przypisywania do kategorii?

Czy będzie możliwość wstawiania synonimów w tytułach, a nie w opisach? Z tego co widzę to obecnie można jedynie zdefiniować różne wersje tytułów, ale znacznie wygodniejsze byłoby definiowanie zarówno różnych wersji tytułów jak i obsługa synonimów w tytułach.

zobaczymy jak bardzo ułatwiliście to przypisywanie do kategorii to sie odpowie na pytanie ;)

a ja mam takie pytanie, czy trudne by było aby dać możliwość aby po najechaniu na otwartej stronie na link była możliwość otwarcia go w nowym okienku? czeto autorzy precli czy katalogów podają po dodaniu do katalogu/precla inne swoje katalogi/precle, lub po prostu maja w polecanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności