Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna uwaga - mam jakiś katalog - program automatycznie wypełnia mi pola, ale okazuje się że opis musi być dłuższy - wypełniam opis do wymaganego, ale np. wpisuję zły kod sms - strona się przeładowuje, ale program wprowadza w polu opisowym ten sam co początkowo / losowy opis (nie sprawdziłem która opcja z tych jest prawdziwa) a nie ten, który był przed momentem uzupełniony o moje zdania, więc w rezultacie muszę ponownie uzupełniać opis. To samo z resztą z kodem SMS - jeśli jakieś inne pole nie spełnia wymogów i strona się przeładuje, trzeba od nowa wklepywać kod. Moim zdaniem program powinien zapamiętywać uzupełnione pola w formularzu i po przeładowaniu strony i powrocie do tego samego formularza wstawić te dane które w formularzu były.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@seonerd

A masz gdzieś ustawione sekwencyjne wstawianie opisów, tytułów lub artykułów?

Nie mam nigdzie tego ustawionego. W zasadzie przy pisaniu opisów zawiesił mi się tylko 2 razy, więc może to zrządzenie losu. Ale przy wchodzeniu do katalogu, czy precla zdarza się to często. Przykładem katalogu, który zaczął sprawiać problemy jest dodaj-strone.com.pl W wersji 1.21 na pewno nie było z nim problemów, bo figuruje jako dodany w niektórych projektach.

Problem rozwiązany. Rozwiązanie znalezione tutaj:

https://www.seolight.pl/forum/index.php?topic=67.0

Winna biblioteka ssleay.dll z katalogu systemowego WOW64. Po usunięciu zaczęło działać. Chociaż (patrząc na sprawę okiem laika;)) trochę to dziwne, skoro program nie korzysta z niej.

• 3 tygodnie później...

U mnie też się wysypuje, tydzień przerwy w używaniu programu i dziś taka niespodzianka.

Dodam, że wysypuje się ogólnie w katalogach/stronach, które używają facebookowego likeboxa (dwa dodatkowe przykłady: https://www.seolutions.pl/, https://darmowy-katalog.com.pl/)

SiteAlert - monitoring stron internetowych

Skrót przenoszenia do dodanych w dalszym ciągu nie zawsze nie działa poprawnie. Odpalam adres z listy, jest on zaznaczony poprawnie, coś tam zmieniam na stronie, ale jak nie zadziała to klikam Enter w pasku adresu, w dalszym ciągu dobrze jest w liście zaznaczony adres (pogrubiony z odpowiednim tłem), dodaję wpis i jak klikam klawisz skrótu do przeniesienia do listy dodanych to nie działa.

• 3 tygodnie później...

Ja chciałbym zgłosić dwa problemy:

- program zawiesza się przy wyświetleniu niektórych katalogów, są takie pojedyncze przypadki że katalog jest dość "ciężki" i program podczas ładowania wywala błąd i się wyłącza

- program zawiesza się również przy próbie otwarcia więcej jak 1 karty

System Windows 7 Home Premium 64 bity.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności