Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przydało by się aby Menedżer katalogów miał opcję automatycznego aktualizowania się (nawet jak jest okno otwarte)

Przydało by się aby program sam wstawiał synonimy. Później by się cześć i tak pooprawiało ale by to ułatwiło (przyspieszyło) pracę

Hej.

Czy to tylko u mnie czy u was też wszystkie strony raptem poza 300 wyleciały przy sprawdzaniu pozycji w SL? Inne programy pokazują dobrze.

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

U mnie niestety po staremu.

Możliwe, że przyczyną jest zablokowanie przez Googiela strony Scroogle

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Mam nadzieję że w nowej wersji będzie poprawione to o czym pisałem https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=957969

Dodatkowo mam pytanie - katalogi mają opcję Data i link dodania (wpisu). Nie wiem czy dobrze rozumiem - linki trzeba sobie ręcznie uzupełnić? Czy jest jakaś możliwość importu linków wpisów do katalogów danego projektu czy jedyna opcja to ręczne wprowadzanie?

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Funkcja zapamiętywania wypełnionego formularza znajdzie się w najbliższej aktualizacji.

Dodatkowo mam pytanie - katalogi mają opcję Data i link dodania (wpisu). Nie wiem czy dobrze rozumiem - linki trzeba sobie ręcznie uzupełnić? Czy jest jakaś możliwość importu linków wpisów do katalogów danego projektu czy jedyna opcja to ręczne wprowadzanie?

Tak, linki do wpisów trzeba wyszukiwać ręcznie. Obecnie nie ma możliwości ich importu, ale w przyszłości rozszerzymy funkcję importu adresów do listy "Dodane" o możliwość wpisania linków.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Ta funkcja o której wspomniałem powyżej na pewno by się przydała.

Dodatkowo - fajnie gdyby w grupach było dodatkowe pole opis - przykładowo do x katalogów można kupić multikod, tworzę sobie grupę, przypisuję katalogi do tej grupy, ale nie mam możliwości ustawienia opisu dla grupy np. że multikod mogę kupić pod takim i takim urlem albo pod takim mailem, trzeba to ręcznie gdzieś notować, no chyba że przeoczyłem

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności