Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Seolight zawiesza mi się również pod Ubuntu przy korzystaniu z Wine - dokładnie takie sama sytuacja jak pod W7. Coś chyba nie tak mam z kopią zapasową projektów...

EDIT: Problem rozwiązany - nie wiem jak, ale poklikałem sobie trochę w programie (nie zmieniałem ustawień) i działa. ;]

• 2 tygodnie później...

Czy istnieje mozliwosc powiazania opisu z title w ramach jednego projektu? Przykladowo kataloguje lokalny serwis ogloszeniowy ogloszeniamiasto.pl - czy moge stworzyc kilka tytułow i do nich dopasowac odpowiedni opis? Losuje się tytul: "ogloszenia miasto" i do tego mam opis dotyczacy ogloszen, ale jak juz wylosuje "mieszkania na sprzedaż miasto" to mam opis dotyczacy mieszkań. Czy musze to rozbic na kilka osobnych projektów? Tylko co wtedy z baza katalogów? Kazdy projekt bedzie mial "czystą" od zera baze.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Można to zrobić za pomocą zestawów. W każdym zestawie ustawić jeden tytuł i opis. Trzeba tylko później zmieniać zestawy w czasie katalogowania, ale są do tego skróty, więc nie powinno być wielkiego problemu.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

• 2 tygodnie później...

Ja mam ciągły problem z szybkością dodawania wpisów z pomoca seolight, dodanie jednego wpisu to minuta czasu, czasem dłużej. Wersja seolight najnowsza. Mam dwioe licencje pod winde i linuksa, problem występuje na obydwu. Internet 25mb obecnie, wcześniej 12mb od inego usługodawcy. Java wyłaczona, z java trwało to jeszcze dłużej. Ma ktoś jakiś pomysł jeszcze co może być przyczyną ? Problem ten występuje u mnie od początku jak zacząłem kozystać z seolight. Czyli od jego początkowych wersji jeszcze.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@Kukis

Pracujemy nad poprawką, chociaż to po części wina autora katalogu, ponieważ pola formularza nie są umieszczone w znaczniku <form>. Być może autor poprawi skrypt i problem rozwiąże się sam.

@gielo

Pamiętamy ten problem, korespondowaliśmy w tej sprawie dwa lata temu. Proponowaliśmy wszystkie rozwiązania jakie nam przyszły na myśl, jednak nie poskutkowało. Niestety jesteśmy tu bezradni, ponieważ nigdzie indziej nie występuje podobny problem (a przynajmniej my o tym nie wiemy). Skoro to nie wina internetu/dostawcy, to może jest coś ze sprzętem? Na innych komputerach jest podobnie?

@davit

Co konkretnie nie działa? W ogóle nie sprawdza, czy sprawdza z błędem? Co dzieje się po kliknięciu na "Sprawdź PR"? Może żaden katalog nie jest zaznaczony? Sprawdzanie działa tylko dla zaznaczonych katalogów.

Wieloplatformowy półautomat do katalogowania i preclowania: SeoLight

Nowa wersja! Zobacz: SeoLight 2 - co nowego?

Tak na innych komputerach jest podobnie. Co do internetu to nie wiem bo to drugi dostawca już i w sumie w przeglądarkach strony się normalnie otwierają.

Co do kompa jeszcze to na tym co pracuje, to w sumie rzaden demon szybkości bo to 2 rdzeniowy athlon 4000+ z 2GB ram, problem jednak występuje i na laptopie u mnie. Na stacjonarce i lapie pod linuxem i windowsem jest to samo (mam 2 licencje pod te 2 systemy) Jeszcze myślałem czy to nie wina połaczeń z mojej miejscowości. Nic odpale jeszcze dizsiaj wiresharka i zobacze jakie pakiety przesyła mi podczas działania seolight.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności