Skocz do zawartości

SeoLight

LightAdder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

moze mi ktos powiedziec czy jest tu mozliwosc dodania wpisów do katalogów jesli posiadam multikod? jak to sie robi?

Import pojazdów z Usa do Polski. Sprowadzanie aut z Usa jeszcze nigdy nie było tak proste!

Najlepsze samochody z Ameryki. Auta z Usa dostępne dla Polaków!

Typy bukmacherskie, dzięki którym zaczniesz wygrywać! Tylko u nas najlepsze typy w sieci!

cos dokladnie trzeba w tym polu wpisac? moglby ktos wrzucic jakis zrzut ekranu? robie to pierwszy raz i niestety nie do konca wiem jak.

Import pojazdów z Usa do Polski. Sprowadzanie aut z Usa jeszcze nigdy nie było tak proste!

Najlepsze samochody z Ameryki. Auta z Usa dostępne dla Polaków!

Typy bukmacherskie, dzięki którym zaczniesz wygrywać! Tylko u nas najlepsze typy w sieci!

Namierzasz jaki 'name' ma pole, gdzie wpisujesz kod (włączasz sobie źródło strony dodawania). Po ustaleniu tego dopisujesz wg. wzoru. ;)

kod2.jpg

Następnie edytujesz projekt, klikasz na zakładkę 'własne pola' (musisz mieć włączone 'zaawansowane') i wpisujesz multikod w odpowiednie pole.

W jaki sposób właśnie straciłem dwa projekty? Próbowałem stworzyć raporty z pozycji, jednak wychodziły mi puste. Wyłączyłem program, uruchomiłem ponownie i projektów już nie było. Nie robiłem kopii zapasowych. :D Po prostu zniknęły, nawet w koszu sprawdzałem, czy ich nie ma i nie ma niestety

Kolejny bug - właśnie zniknęły mi dwie grupy opisów.

Dokładnie było tak, że miałem jedną grupę opisów z jednym opisem. Dodałem drugą grupę, a następnie dodałem kolejny opis do pierwszej grupy. Wyszedłem z projektu. Po ponownym otwarciu okazało się, że nie ma ani jednej grupy i ani jednego opisu. Potrafię ponowić ten efekt!

Spróbujcie dodać grupę opisów, dodać opis, Zastosuj, OK, ponownie edytujemy projekt, dodajemy nową grupę (bez zmiany nazwy - ma być domyślna - taka sama jak pierwsza, czyli Nowa grupa), dodajemy opis do pierwszej (nie drugiej) grupy, klikamy OK. Przy ponownej edycji nie ma śladu po żadnym opisie!

A nie zwiesił/zrestartował Ci się może komputer podczas zapisywania/zamykania programu?

Przyznaje, że program dość często się wiesza, ale wynika to głównie z przyczyny wewnętrznej przeglądarki, tzn. przy próbie otwarcie co poniektórych stron po prostu się wywala. Nie widzę jednak tutaj związku z błędami, dziwnym znikaniem projektów, grup i opisów.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności